Raidetankoa ja vesivahinkoa

  • licence27

Muutaman pienemmän fiksin ohella torstain tärkein anti taisi olla kolme vaihdettua niveltä. Se homma oli vielä kesken kun kaverilta tuli viesti että hänen kellarissaan tulvii.

Minähän sitten neuvoin että katkaisee sähköt siltä varaajalta ja tietysti vesipumpulta...

No ilman noita neuvoja joko siellä olisi käynyt putkimies tai purkupallo. Se on vakava paikka kun varaajan suojaventtiilin purkulinjan tukkii. Myytinmurtajissa testattiin millaisen tuhon varaajalla teoruassa aikaan saa ja lopultahan se varaaja ratkesi ja lensi ulos testirakennuksesta.

Sunnu Car Centeristä on kirjoitettu tänään aivan jonkin verran. Tapaus naurettaisi varmasti vähemmän jos olisi kirjoilla Hämeenlinnassa. Siis jos oikeasti rahaa syydetään jollekin huijarille riippumata maasta ja tehdään se ilman riittäviä vakuuksia voidaan puhua hulluuden siijasta vain tyhmyydestä.

Tokihan Rahaa on Afrikassakin ja voishan joku sikäläinen maajusi tulla viljelemään vaikka siirtonurmea Tiiriön pelloille.

Voihan toki sellainenkin ihme tapahtua että lyhythiuksinen karvan yli parikymppinen punatukkainen kaunotar uskaltaa pyytää minua vaikka tanssimaan. Tänään sitä ihmettä ei vielä tapahtunut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus