Rajansiirtäjät

  • licence27

Eipä ole paljon kerrottavaa. Rautakaupassa oli tasan 100 ja 50 mm salaojaputkia rullatavarana. Yhden rullan isompaa otin kun en ulkoa muistanut mitä maassa on. No siellä oli tietysti 110 mm tuplaputkea- liitä niitä nyt sit toisiinsa.

Se 100 metriä levisi ja tuli sorastettuakin päivän aikana, mutta koko touhua leimasi pieni vitutus. Pieni siksi että olisihan tuon ojan voinut jättää siirtämättäkin, mutta vitutus silti kun samaa ojaa kaivetaan vuoden sisällä kolmatta kertaa.

Siis eka kaivuu oli kevyt perkaus jolla vältettiin pahin tulva lumien sulaessa. Sitten kun silmä vältti niin isäni meni isolla koneella ja suurensi ja syvensi sen jo ennenstään ihan hyvän uran. Nyt sitten kun lohkomisesta on jo aikaa ja selvisi missä se rajapyykki onkaan niin oja olikin noin kuusi metriä pellon puolella, eikä edes suorassa linjassa rajaan nähden.

Koska kuuden merin kaistale on niin kapea ja sillä kasvoi ehkä kuutiometrin verran polttorankaa niin siitä tulee nyt sitten kapea kaistale peltoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus