Ravintolakommelluksia

  • licence27

En ole blogiani kauheasti mainostanut tai mainostamassa. Kuitenkin nyt ehkä lähipäivinä tapahtuu jotain mielenkiintoista ja olen luvannut olla kirjoittamatta siitä.

Reissun päällä monesti stopit osuvat huoltoasemille. Muistaakseni Jämsänportilla kerran istuttiin ruokaa odottamassa ainakin puolisen tuntia ja sitten kävi ilmi että tilaus ei ollut mennyt keittiöön asti.

Viimeksi kesken työpäivän pikaruokaa hakiessani sattui palveluvuoroon ekaa päivää töissä ollut harjoittelija. Muuten meni hyvin, mutta kaikki lämpimät syötävät olisvat jääneet saamatta jollen olisi itse asiaa huomannut.

Sähköjen ja tietoliikenteen puuttuminen on kanssa aika paha juttu. Käteisellä pärjää kynttilöidenkin valossa ja kaasuliedeltä valmistui sentään jotain syötävää. Tuskin onnistuisi Hämeenlinnassa, mutta Sallassa ymmärrettiin että ruokittu turisti tulee todennäköisemmin takaisin kuin nälässä pidetty.

Mitä on pahinta mitä voi tapahtua- no joutua ilkivallan kohteeksi, tappelun väliin tai saada muuten vaan joku tai jotain päälleen.

Olen kuitenkin melko varma että ihan lähivuosina minua ei pyydetä poistumaan ravintolasta siksi kun siellä on kuulemma kaikille omat istumapaikat ja kun siellä ei ainakaan naiset saa esitellä tissejään silleen että ne näkyvät kadulle asti...

Pidetään siis vaatteet päällä kun asioidaan ravintolassa ja pois päältä kun ollaan suihkussa ja saunassa.

Taas eilen lueskelin pariakin lähdettä sotkujen tiimoilta ja täytyy sanoa että melkoinen soppa se sit taitaakin olla ja kuinka paljon on jo nyt tullut maksamaan ja tulee maksamaan ennen kuin on lopullisesti selvitetty?

Jos tavalliselle ihmiselle tuomitaan 5- 6,2 miljoonaa korvausvaatimuksia tai edes 350 000 € niin mitkä ovat realiteetit saada ne joskus perittyä?

Kuinka paljon korvausvaatimus mahtaisi olla jos moottoritieltä olisi ehditty edes aloittaa uuden rampin rakentaminen tai jos ylipäätään prosessi olisi edennyt yhtään pidemmälle?

Voihan se olla että autokauppa oli tarkoitus oikeasti rakentaa. Mittasuhteet vaan vähän liian suuret pieneen kaupunkiin.

No työkoneiden puolella tietenkin Lempäälän puolella on melkoinen hehtaarihalli ja työkonekenttä ihan vaan yhtä muutamaa liikettä varten ja tuntuu toimivan ja palvelevan oikeinkin hyvin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus