Romurautaa ja piikkilankaa

  • licence27

Piikkilangalta se ainakin näytti kun sen perävaunun renkaasta irti vedin. Toistaiseksi ilma on pysynyt renkaan sisällä ja paine riittävänä.

Puominiittokoneen kanssa meni yllättävän pitkään. Vika ei ollut suuri, mutta vasta tänään ehti sen kimppuun kunnolla. Painoa puomin päässä olevaan osaan tuli taas useampi kilo, mutta äkkiseltään muutosta ei edes huomaa.

Poliisilaitoskin muisti viimein muistuttaa että 31.7 valvontatolpan kohdalla ei saa ajaa kuin 80 kilsaa tunnissa ja näin ollen kun ajaa 89 niin sakko tulee aikanaan perässä.

Nyt kun bensaa vielä toistaiseksi saa ja on nopeita autoja niin EU voisi perustaa superautodirectiivin. Se maksaisi superauton omistajalle esimerkiksi 1000 € kuukaudessa ja sen kun maksaisi niin autolla saisi ajaa just niin lujaa kuin pääsee kunhan ei riko muita liikennessääntöjä. Mikä sit nykyään on superauto- ehkä raja voisi olla 325 kilsaa tunnissa huippunopeus tehtaan jäljiltä tai tasan 300. Toisaalta tuossa viime tai edellinen autolehti mitä lueskelin kertoili että mailin matkalla Toyotat oli tänä vuonna menneet kovaa. Uudempi Supra jotain 340+ ja vanhempi 320. Mikä sit lienee moottorin kestoikä moisilla tehoilla tai huippunopeus jos suoraa ja välityksiä riittää. Kovassa nopeudessa riittää ainkin ilmaa jäähdyttimien läpi puskettavaksi.

Moottoripyörien kanssa raja voisi olla 280, koska 325 + kulkevia malleja on vähän ja ilmeisesti Japanilaiset valmistajat pistävät tehtaalla rajoittimen kohtaan 299 vaikka tehon ja aerodynamiikan puolesta rahkeita olisi enempäänkin.

Luin myös lehdestä miten ankeaa USA:ssa paikoin on. Vesi lopussa, ennätyshelteet ja järvissä pohjat näkyvissä kuolleine kaloineen. Ehkä sielläkin viimein herätään muuttuvan ilmaston ongelmiin. Jos ilmastonmuutos ja äärimmäiset sääilmiöt olisi osattu ennustaa jo sata vuotta sitten niin jokaisen moottoritien perustuksissa kulkisi kanaaleja ja valtavia vesiputkia tai sitten moottoriteitä ei olisi edes tehty.

No nyt pohditaan voidaanko Kreikka erottaa Euroalueesta- no paska juttu kun edes päästettiin mukaan vaikka selvää on että talous on ollut kuralla jo hakuvaiheessa, mutta paperilla paskakin saadaan tuoksumaan hyvälle. Sama pätee moneen muuhunkin huijarimaahan ja vaikka korruptiota löytyy kotomaastakin niin täällä sentään huonotkin talousluvut kerrotaan julki ilman etumerkin vaihdoksia Poikkeuksia toki löytyy, huijareita ja talousrikollisia kuten varmaan kaikista muistakin maista.

Kobelcoa tuodessa asiakas soitti- kysyi betonisoraa. No koskapa sitä ei lähitienoolla ole kehotin ottamaan kuivabetonia suursäkeissä tai valmisbetonia pumppuautolla ihan vaan siitä syystä että perustusten vahvistusvalut olisivat jollain lailla tasalaatuisia. Toki sementistä ja hiekastakin kelvollisen valun saa, mutta kuivabetonin kanssa pahojen virheiden mahdollisuus pienenee radikaalisti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus