Roskaajat

  • licence27

Aulanko- tuo keidas metsine rauniolinnoineen. En silti ymmärrä mikä järki on mennä hiihtoladulle kävelemään, juomaan kaljaa ja kylvää tyhjät tölkit puistoon. 25 astetta kun oli pakkasta ja vielä reilu 10 niin ei kukaan sinne kaljoinensa vapaaehtoisesti mennyt, mutta kun keli lauhtui niin jo alkoi.

Tölkit on vielä liian halpoja tai sitten se joku on tipattomalla ja juo salaa kun kotona toinen nalkuttaa tai häviää vetonsa. Mutta yhtalailla ottaa päähän ladun varteen kylvetyt tölkit kuin tienvarsien roskaaminen.

Olisin tyytyväisempi jos samaa tahtia tien varteen kylvettäisiin viikonloppuisin vaikka 50 € seteleitä eikä haisevia tölkkejä. Viimeksi kun poikkesin automaatilla ei saanut ehdes yhtä omalta tililtä. Tilillä kyllä oli enemmän kuin 50 ja nostovaraa, mutta automaatissa pelkkiä 20 € seteleitä

Hienoa että suunnistaja valittiin vuoden urheilijaksi. Ei sillä että kovasti innostuisin kylmästä, synkästä metsästä ja siellä rastilta toislle juoksemisesta, mutta joku juniori voi innostua. Oli ja onhan se kaunis nainen, eikä ainoa siinä lajissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus