Ruokaa ja jänispassi

  • licence27

Mukava päivä- ei yhtään tekniikkamurhetta.

Liikuntaa: 4.4 km mäkinen lenkki työpäivän jälkeen

Miten saa lapset syömään monipuolisemmin- keppiä ei voi antaa joten täytyy kehittää jänispassi. Jänispassiin kerätään merkintöjä ruokaympyrän mukaan koosteetuista syödyistä kotiaterioista ja kun passi on täynnä seuraa jotain kivaa.

Sääliksi käy silti kun lapsiparkojen äiti oli keksinyt sunnuntain kunniaksi valmistaa kasvislasagnea. Vaikka olenkin melkolailla kaikkiruokainen niin en vapaaehtoisesti söisi kasvislasagnea- sen rehellinen ilmaiseminen ei välttämättä ollut se kaikkein fiksuin veto vieraassa ruokapöydässä, mutta kun se sattuu olemaan karu totuus.

Voi toki olla että joskus tulee vastaan hyvä kasvislasagne, mutta tähän ikään mennessä ei ole tullut. Sen sijaan kaupan lasagne on ihan ok. Itsekin saan yleensä onnistumaan ihan levypaketin reseptillä, mutta edes Fazer Amican kasvislasagne ei vakuuttanut. Luultavasti jo 200 g jauhelihaa eli puolet ohjearvosta kasvisten lisänä auttaa, mutta mitä järkeä niitä kasviksia on tunkea uuniin lasagnelevyjen väliin. Lasagne uunin ja pestyt/kuoritut kasvikset alkupalaksi. Sit on asiat huonosti jos Lasagne, pizza, hampurilaiset, ranskalaiset ja kebab ei maistuu.

Silti sääliksi kävi lasten äitiä kun kuulemma ensimmäinen pala oli mennyt suoraan lattialle kun lapsi oli kriittisellä hetkellä ottanut lautasen pois alta. Tuskin olisin itse ekaluokkalaisena noin toiminut- todennäköisesti ainakin maistanut miltä maistuu ja syöttänyt loput koiralle kun sellainen muistaakseni silloin oli. Jotain tuollaista ruokaa kun perheenäiti tekee niin sitä tarvis ensin maistaa itse, sit syöttää sille puolisolle kokeeksi ja edellyttäen että rehellisyys valllitsee niin vasta sitten koittaa syöttää lapsille- lapsi harvemmin valehtelee mausta.

Lisäksi tähän lasagneen laittaisin ulkonäkökysymyksen. Joku risotto, lasagne tai jääkaapin jämistä kootto sose voi olla herkullista, mutta jos ulkonäkö tai rakenne on väärä niin syömisen kynnys kasvaa sellaiseksi kuin yrittäisi työntää lautasella elävää mustekalaa.

Jos nyt sit jollain on maistuva kasvislasagneresepti niin saa laittaa sen blogikommenttina tulemaan

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus