Ruuhkaa irtokarkkihyllyllä

  • licence27

Ei tänään tehnyt mieli tehdä mitään. Kauppaan oli silti tarkoitus mennä ja poimia yksi mies matkalta joululauluja laulamasta kotiinsa vietäväksi.

Kaupassa oli jo hyllyt pullollaan kinkkua. Jauhelihan löytäminen oli siirtynyt toiselle puolen käytävää.

Etikka ja neilikat olivat ainoat varsinaiset puutteet tähän erään, mutta toki olisi voinut oikein ostoslistankin tehdä jos olisi vaan ehtinyt.

Kun kokolailla kaikki oli kasassa niin otis stopin irtokarkkihyllyn kohdalle. Ei siinä mitään ihmeellistä, mutta se kuinka paljon väkeä sinne ehti tulla ja mennäkin sillä välin kun yritin etsiä liitulakuja. Kaikkialla muualla kaupassa oli todella väljää, mutta minä ja kuusi muuta irtokarkkihyllyn ääressä tarkoitti että välillä työnsin ostoskärryä kauemmas hyllystä ja odotin kauha toisessa ja karkkipussi toisessa kädessä vuoroani. Mihinkään ei ollut siis kiire.

Kassakin mainosti viereistä vapaata kassaa, mutta niin kiire tai hätä ei ollut tällä kertaa. Itse asiassa ajoitus oli täydellinen kun juuri kirkon risteyksen kohdalle päästyäni oli matkustaja noin kolmen metrin päässä alaportista ja pääsi kävelemään heti auton ympäri kyytiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus