Ruuhkaksi asti

  • licence27

Kun jonkun tien pistää tukkoon niin Truman Shown tyyliin jostain puskee ainakin sen seitsemän autoa joilla on just sillä hetkellä asiaa samaan paikkaan.

Asiakas ajoi oman autonsa naapurin liittymän toiseen haaraan. Ehkä vartin päästä naapuri tuli sitten ystävällisesti ilmoittamaan että se täytyy siirtää, koska hänellekin on tulossa kaivinkone myöhemmin päivällä. Tulihan sinne liittymään tosiaan puolustusvoimien Land Roverista lähtien ainakin se viisi autoa- paha sieltä pussin perältä olisi ollut lähteä ilmeisesti tytärtä viemään kouluun.

Tällä viikolla on tullut noita poliiseja vastaa oikein urakalla. Ihan hyvä että hoitavat hommiaan ja saavat mieluusti syödäkin samassa ruokapaikassa. Ainakin lyhyt matka käydä ilmoittamassa jos joku tumpeloi parkkipaikalla kylkeen. Oli sitäpaitsi silmänruokaakin poliisien pöydässä.

Niiden päälle pari sorayhdistelmää, roska-auto ja ilmeisesti sähköfirman maastokuorma-auto. Ei siellä paljon tyhjiä hetkiä ollut. Murske oli vähän märkää, eikä tahtonut tulla kauniille matolle. Laatikosta putosi ensin kunnon kökkö kun ei mutkan ja mäen vuoksi voinut oikein vauhdista kippiä nostaa. Kökön paikka ja määrä oli kuitenkin aivan hyvä, mutta jos ei olisi levityskonetta ollut siihen olisi saattanut joku kuormurin puskurin alareuna vaurioitua tai olisi pitänyt madaltaa sitä lapiolla. Yllättävänkin hyvin vedetty.

Varmaan lähes jokaiselle tulee joskus maksun hetkellä mieleen suoranainen kusetuksen uhriksi joutuminen. Siksi aina kannattaa kysyä jonkinlainen hinta etukäteen. Oli se sitten tunti, urakka, kilo tai kappale. Tuossa yksi tilitti kuinka kallista oli- ja oli jotain hintoja netistä tutkinut. No näin jälkiviisasteluna siinä kohteessa olisi kannattanut vaihtaa oven paikka ja nostaa lattioita.

Jos se olisi oma ollut niin todennäköisesti olisin vuokrannut poravarusteet ja kiilakoneen. Jonkun kolmen tai neljän päivän ja muutaman rikkoutuneen kiilan jälkeen hänen kalliina pitämänsä hinta olisi ollut edullinen ja jos viikon olisi käyttänyt kiilaamiseen olisi päästy totuuteen eli melkoiseen polkuhintaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus