Särkyneet

  • licence27

Upea nainen lentoasemalla, todennäköisesti aseistettu, mutta ei välttämättä vaarallinen. Ihan 100% varma en ole kun suksia ei näkynyt, mutta väittäisin silti että se oli Kaisa Mäkäräinen aselaukkuineen, mutta en uskaltanut mennä jututtamaan-muuten olisi ollut vaikeaa vastustaa kiusausta jättää kyydittävät taksin varaan ja yrittää ajaa maailmanmestari kyydissä katsomaan auringonlaskua. Ei sitä toista aseenkantajaa varmaan olisi saanut karistettua kyydistä- eikä oma hiihto/juoksuvauhti riitä kummallekaan

Vanhassa vara parempi- uurille Suzukilla, treeneihin Nissanilla ja ongelmitta molemmat. Treeneissä jopa muutama hieno osuma tolppien väliin, ei tosin yhtään niin hienoa että maalivahdilta olisi käämit palanut.

Sit piti lähteä yht äkkiä käymään lentoasemalla- ihan ok mutta eka havainto noudettavien Golffin ratin takana pikitiellä: Ratti ei ole suorassa- on siis joku routamonttu ollut liian syvä ja tai terävä

Ei sikäli yllätä kun Pälkäneentien alittava tunnelikin oli kattoa myöden täynnä vettä- ei siitä olisi mahtunut edes kanootilla.

Sakemanni kuitenkin kesti Vantaalle ja takaisin- eikä tällä kerta edes päästänyt Dieselin katkua sisään, mutta kyllä on olematon alavääntö TDI koneessa. Melkoinen talousihme se kuitenkin nelivetoineen on.

Sitten itäranskanseisojan rattiin. Taas palaa joku moottorin vikavalo- onneksi ei ole oma auto. Jos Peugeotilla luvataan laadun parantuneen- Se on varsin helppoa jos lähtökohtana on 407. Siis kyllähän se on nipussa pysynyt, mutta millä hinnalla ja kuinka monella korjaamokäynnillä...

Painepesuri sentään toimi pitkän kylmän talven jälkeen ongelmitta- samaa ei voi sanoa painepullosta jolla piti levittää pesuainetta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus