• licence27

Satuja

Irma repii Floridaa kappaleiksi.Ei kuitenkaan vielä ihan Day after Tomorrow mittakaavaa, mutta saa nähdä millaista tuhoa 82 m/s tuuli lopulta tekee.

Jos joku olisi puoli vuotta sitten sanonut että tänä aamuna olohuoneen vuodesohvalta herää nuori kaunis nainen jolla on mukana omat eväät ja joka lähtee täältä kisaamaan tietyn lajin PM tittelistä niin varmaan olisin naureskellut tai kysynyt että otitko lääkkeesi aamulla tai mitä olet oikein juonut.

Vaan oudompiakin asioita on tapahtunut.

Totesinkin eilen jopa useammassa deitti-ilmoituksessanikin (ja jos ei itse ilmoituksessa niin siinä vaiheessa kun normaalisti ihmiset (miehet) ilomielin antavat puhelinnumeronsa ) ilmoille päässeen jo hieman kuluneen lausuman:

Annan numeroni jos lupaat että et tule tänne:"ilmoittamatta etukäteen, taksilla, arkipäivänä, kolmen jälkeen aamuyöllä... ... humalassa vailla lisää viinaa ja sen lisäksi seksiä"

Nainen kysyi: "Onko joskus niinkin tapahtunut". Rehellinen vastaus oli että "On ja vähän muutakin".

Olen myös viime päivinä, viikkoina, kuukausina ja vuoden mittaan lukenut paljon ja kirjoittanut paljon toisella foorumilla. Erityisesti olen lukenut kahden hyvin samanlaisen, mutta kuitenkin niin erilaisen naisen huolia ja murheita.

Toivottavasti hän jota tänne koko viikonlopuksi odotin on se jolle voisi sanoa" Tule ihan koska vaan, kun minulla on sinut en kaipaa muuta ja vaikka tulisit kolmelta aamuyöllä tahdon silti vastaanottaa sinut suudelmin.

Sen toisen ahkeran kirjoittajan taas haluaisin "myydä" jollekin turvalliselle miehelle tai naiselle hyväksi puolisoksi.

Ulkona sataa ja ilmeisesti olisi jo aika nostaa perunoita. Valitettavasti kellarissa on vielä ihan liian lämmintä. Onneksi pakastin on sentään tällä kertaa oikeassa huoneessa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus