Savea ja silmänruuaksi se jota karhu löi mailalla päähän

  • licence27

Ruoka oli hyvää ja sitä oli yltäkylläisesti. Vielä paremmin oli silmillä syömisen laita, koskapa erään tietyn salibändyjoukkueen pitkä vaalea kaunotar oli ehtinyt ennen meitä nälkäisiä työn raskaan raatajia tilauksensa tekemään ja parhaille paikoille istumaan.

En ollut vastavaloon tunnistuksestani ihan varma, mutta kävin sitten kun oma tilaus olis sisässä ja kädet pesty ruokailua varten kysymässä muistiko itse sen ottelun jossa tuli isketyksi takaapäin. Tietysti näin kauneuden päälle ymmärtävänä miehenä en yhtään ihmettele jos miehet yrittävät iskeä häntä jatkuvasti, edestä takaa, kaikilta sivuilta, puhelimen välityksellä ja ruudunkin takaa.

Jos olisin ollut yksin olisin vähintäänkin yrittänyt tarjota sille naiskaksikolle jäätelöt- enkä siis sitä ääneen sanonut, mutta näin kyllä kuinka he sinne jäätelökojulle lämpimien ruokiensa päälle kömpivät ja laiturille jäätelöä syömään menivät.

Noin muuten päivästä ei jää paljoa kerrottavaa. Pari supikoiraa yritti hypätä Toyotan renkaan alle, mutta viime hetkellä muuttivat mielensä. Asiakkaan induktioliesi tuotti päänvaivaa kun ei suostunut pientä kattilaa etulevyllä ensinkään lämmittämään. Pihalla on vielä multakasa odottamassa kantamista ja kuorma tai pari sepeliä, mutta saavat varmaan huomisen odottaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus