Seuraava siirto

  • licence27

Aloita aamu keräämällä pudonneet ruuvit ja toteamalla saha kadonneeksi. Kadonneeksi toteamisen perään olikin vuoden paras hetki pankissa eli veronpalautuksen nostaminen. Eipä sillä paljon juhlita kun puolet ja ylikin meni rautakauppareissulla.

Vähän helpottaa vaihteeksi. Kaikkian kolme runkolinjan putkea olisi enää upottamatta. Eli 9 metriä lisää uraa tarvis tehdä. Kriittiset paikat on maan alla ja nyt saisivat kaukolämpömiehet tulla vetämään putkensa ja verkonrakentajat laittamaan maahan erinäisen määrän kaapeleita. Jos eivät tuo vielä kaapeleita niin toisivat edes putket että saa pistää linjat peittoon. Varmaan valtaosalla työmaista lyötäsiin vaan vauhdilla maat päälle ja sitten kaivettaisiin kaukolämpöä, umpeen, sit puhelinkaapelia, umpeen ja viimeiseksi sähkökaapeliurat ja taas umpeen- ja sit ihmetellään kun liittymät ja ylipäätään rakentaminen on niin kauhean kallista.

Raha ohjaa ihmistä- siis tässä tapauksessa olisi ollut helppo liittää myös linjan viimeisen talon sadevesilinja samalla avauksella valmiiseen ojaan, mutta asiakas on hyvin selvillä paljonko se lysti tulee maksamaan. Siis periaatekysymys- koska hänellä oli jo viemäri ja vesijohto niin miksi maksaa uudestaan vaikka linja onkin uusi. Käytännössähän linja on jo rakennettu rajalle saakka- kai vähän ylikin ja lyöty tulppa päähän+ maata päälle. Sieltä se on hyvä kaivaa esiin siinä vaiheessa kun pintavesien kanssa alkaa seuraavan kerran olla ongelmia.

Jos huomenna saisi yhden haaran umpeen ja pintaan kunnon sepelin tai murskeen se helpottaisi liikkumista melkoisesti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus