Seuraavat särkyneet 15 jatkuu

  • licence27

Johtaja itse kävi siirtämässä yhden koneen. Perille pääsi ongelmitta, mutta lähtöpäästä pudotti sähkölinjan noin vain ohikulkiessaan. Onneksi uusi maakaapeli on ollut käytössä jo monta viikkoa.

Sillävälin kun lavetti liikkui painelin turbo punaisena jatkamaan vapaapäivän viettoa synttäreille. Perillä sit paljastuikin että kyseessä on tuplasynttärit 30 +30 ja väkeä juurkin sopivasti. Toki tälläkin kertaa yhteenkytkettävät makuupussit sai olla rauhassa peräkontissa.

Ihan hyvät bileet oli, juojille riitti juomaa, kakku oli hyvää ja ruokaa jäi vielä moneksi päiväksi. Vähän oikeastaan harmitti kun tuli Hämeenlinnassa syötyä niin hyvin että melkein mahaan sattui viimeisiä maissilastuja haukatessa.

Pienenä yllärinä juhlakaluista toisen avomiehen elokuunpuutarhajuhlasisko oli huomattavasti pirteämipi kuin edellisillä kohtaamiskerroilla ja sen keskustelun päätteeksi ehti melkein tulla nälkä. Sit kun vanhat tutut oli moikattu niin havaintoja muusta juhlaväestä:

Ainoat vieraat ilman miestä liikkuneet naiset, nimetään heidät vaikka punahameeksi ja punatakiksi vaikkei varmaan olekaan ratsastanut ainakaan kolmeen päivään. Punahame oli jo alkuillasta tanssittamassa kaikkia ja kaikkea mukaanlukien huvimajan keskipaalu. Kunto kesti hyvin, mutta vähän alkoi epäilyttää olisiko pari kertaa päiväzumbaa jäänyt väliin vai olisiko itkemisen sittenkin aiheuttanut amfetamiinin haihtuminen eikä henkevät keskustelut juhlakalujen kanssa.

No koskapa illan kaunein nainen oli kyseessä niin sai hän minutkin tanssimaan.

Jostakin kumman syystä havaitsin kuitenkin silmieni pitävän enemmän punatakista, joka ei silloin ollut vielä takkia päälleen hakenut eikä vetänyt huppua korviensa suojaksi- saattoi toki olla että punastui jo pelkästä katseestani ja päätti sit tehdä itsestään vähemmän viehättävän.

Ehkä hänen pohjansa eivät olleet punahameen luokkaa, koska vasta väen huomattavasti vähennyttyä ja hanalaatikoiden huvettua punatakki alkoi saada orastavaa liikettä itseensä. Jos joku tuntee kauppakorkeakoulunaisen joka innostuu hohtavista muivitikuista ja pilleistä niin kertokaa terveisiä. Ilmeisesti kyseisellä naisella oli kuitenkin kyky päätelle joukosta se ainoa mies jolla oli jonkinlainen mielenkiinto hänen fysiikkaansa kohtaan ja muutamaa sponttaania lausetta lukuunottamatta oli varsin hiljainen, mutta vain minä sain jäädä rauhaan hohtotikku- ja pilliaskartelulta huitomiselta ja tökkimiseltä. Toki olisin saattanut hänet jäähylle tanssilattian taakse juomavarastoon tai pussauskoppiin ja antanut vastalahjaksi hevosraippoja kaksin kappalein.

Toki yksi kolmen sanan ohikuultu lause punahilkan suusta selitti osan poikkeavasta käytöksestä. - päästä kerrankin irroittelemaan keskelle ei mitään, kymmenkunta miestä ihan iskettävissä vaan kun ei voi edes mennä järveen uimaan.

Tampereen kaunottaret luovuttivat ensimmäisinä juhlakalujen saamien leikkikalujen (ja miesten) toimivuudesta ei tietoa.

Terveisiä vaan juhlakaluille ja heidän toivottavasti heränneille vierailleen ja miehilleen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus