Seuraavat särkyneet 24

  • licence27

Talven tullen oli aika pistää juurikin 42 tuntia mittariinsa saanut uutukainen talliin. Operaatio sinänsä kun tallissa on yleensä muutakin kuin ilmaa. Paluulinja siis muuttui oikealle ja paine vasemmalle- tarkoitti kaikkien letkusuojien purkua, 4 letkun paikan vaihtoa ja taas koko keksintö kasaan. Kaikki näytti toimivan, mitä nyt nappulat on edelleen väärässä järjestyksessä. Ei siis vika vaan varustelussa tehty ominaisuus.

Tehtaan ominaisuus eli terävää kulmaa vasten taipuva letkunippu vei oman aikansa, mutta se oli pakko tehdä tänään kun huomenna se kone pistää lämpökanaalille uraa. Jos ei tuolla pysy niin täytyy valittaa ja tilata letkuille telaketjut ympärille.

Varsinaista vikaa alkoi löytyä päivän mittaan. Traktorikaivurin takatyövalojen sulake oli palanut- liekö sit vettä valoissa. Työvalo-ongelmia ilmeni myös kahdessa muussa koneessa, joten toivoa sopii ettei lunta tule ennen kuin valot palaa. Pissapojan suutin irtosi varresta ja sen säiliön kansi meni kolmeen osaan- siis oikein tehokasta tuhoa. Tällä menolla varmaan huomenna tuuppaan jonkun seinän nurin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus