Seuraavat särkyneet 4

  • licence27

Tänään oli hyviä uutisia. Siis montakin: Yhtään korkeajännitekaapelia ei mennyt rikki. Myös 230 / 400 V johdot jäi ehjäksi. Pintavesiverkkokin saatiin osittain toimimaan joskin vähän hirvittää mitä kaikkea putkien sisällä tällä hetkellä pesii.

Päivän liki päätteeksi soitin puhelun. Se meni osapuileen näin:

"No mitä"
"On hyviä ja huonoja uutisia- kummat haluat kuulla ensin"
"MMM no mmmm "
"Niin kummat ensin"
"Mitä sillä on väliä mmmm mnm"
"Huono uutinen on se että työt loppui tältä päivältä. Kone syttyi palamaan puomin juuresta. Ehti palaa vain pienen hetken. Sammutin hiekalla"
"Huono juttu menikö pahasti?"
"Ei, liikkuu varmaan omin vomin lavetille, eikä vuoda öljyä, mutta tarvii jäädä vahtimaan ettei syty uudestaan- niin ja sammutustöissä hukkasin avaimen"
"Jaa entäs ne hyvät uutiset"
" NO tietysti se että nyt se mystinen sähkövika löytyi. 2 johtoa on hankautunut yhteen"
"Mekin täällä lopetellaan, tuon lavetin- moi"

Ehkä- siis ehkä tuossakin koneessa on ahdettu liikaa tavaraa pieneen tilaan. Toki johdot on tavallaan hyvin suojassa, mutta tuotakaan vikapaikkaa ei näe mistään, ei vaikka purkaisi kaikki pellit ja huoltoluukut. Puomin kun ottaa pois tai läpiviennin, kääntökehän, akut ja ohjaamon niin sit näkee ehkä.

Todennäköisesti vika ei ole peruskoneen runkoon tehtaan laittamissa johdoissa vaan varustelussa laitetuissa lisäjohdoissa. Kotimaista laatutyötä tuhkana tuuleen ja siinä ainakin ruostalainen ympäripyörivä kauhankallistaja pimeni. Sinänä ihme ettei yhtään letkua mennyt rikki. Saattaa tosin johtua siitä että tuo kone on nähnyt painepesuria useammin kuin kerran.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus