Seuraavat särkyneet 40

  • licence27

Aamu keitaalla ja lounas toisen keitaan naapurin kanssa, jonka naapuri taas on töissä kolmannella keitaalla. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, mutta kummankaan korttelisuunnistustaidoissa ei tällä kertaa ollut hurraamista.

Kaverini oli siis keksinyt että käy katsomassa vuokra-asuntoa ja kun mun asiakkaani ei ollut rautakaupan ukon erehdyksen vuoksi erikoisia eristeitään saanut kävelin sit mukana muutaman talon verran harhaan. Itse asiassa eka talo olisi ollut oikea, mutta talonumero jäi havaitsematta. Tuli sit vähän kuntoiluakin.

RS 44 olikin haastava. Ei siinä montaa osaa ole, mutta näköjään vikaantuvia kohtia riittää. Milloin putoaa siimapää ja milloin halkeaa kulmavaihde. Onkohan tosiaan että Jonsered on tehty niistä osista mitkä on olleet Husquun liian huonoja. Se että kaasuttimen kalvo tulee tiensä päähän on vielä ihan ymmärrettävää, mut jos kulmavaihde halkeaa siimapään kanssa kevyessä heinikossa niin miten se voi kestää metsässä/taimikossa....

Tiemaksukin on sit maksettu tai ainakin maksupalveluun sen vein. Tiskillä maksaminen käteisellä olisi maksanut 6 €.
Meinasin kokouksen päätteeksi harmitella sitä kun seuraava tapaaminen on vasta 2016 ja todeta: Jos ennen sitä eroat, karkaat tai jäät leskeksi- Ota yhteyttä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus