Seuraavat särkyneet 51

  • licence27

Joitakin viikkoja sitten onnistuin tuhomaan yhden ikkunaruudun. Se oli onneksi vain konetallin sisäpuolinen ruutu ja hyvä tuuri sikäli kun siihenkin oli olemassa varaosa. Vaihtokin sujui melkein mallikkasti, joskin kirosin alimpaan helvettiin ne alkurepäisten saranoiden kiinnitysruuvit.

Nyt ne on sit kiinni T25 kantaisilla ja luulisi pysyvän. Jos joku haluaa leikkiä CSI:tä niin voisin lahjoittaa pari ämpärillistä lasinsiruja joista voi sit ruveta koostamaan mieleistään ruutua tai taideteosta.

Lasi on sikälikin ajankohtainen juttu kun Urjalassa pistetään lasitehdas kiinni. Tasolasin ikkunatehdas meni jo ja oliko peräti myös Pilkington pistänyt vai pistämässä tuulilasintekijät suomesta kilometritehtaalle.

Urjalan tilanne ei yllätä koska lasi- ja lahjatavaraa tulee halpatuontimaista älyttömiä määriä ja onhan nuo kotimaiset lasitavarat osattu jo kauan hinnoitella kalliisti, enkä aikaan itse ole himoinnut mitään lasia, maljakkoa, lautasta olkoon laatu sit kuinka ylivoimaista tai surkeaa hyvänsä.

Täältä suunnalta konkurssiin mennyt firma yritti saada suomesta alihankkijan tekemään join pieniä lasiruutuja karmeineen. Lopputuloksena oli kuitenkin kiinalaisen alihankkijan etsiminen ja nurinhan se firma meni vaikka kiinassa tehdyt ruurut oli kotimaisia parempia. En sitten tiedä menikö lopputuotteiden valmistuspiirustukset kiinaan, siellä kopiointi käyntiin ja vienti Suomesta sammui kuin Stunamin alle jääneenä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus