Silmät jotka saavat sekaisin

  • licence27

En muista milloin olisin jättänyt ostoksia kaupan kassalle. Kuitenkin tänään nukuttuani noin viisi tuntia ja aikaisen herätyksen jälkeen hoidettuani 1,5 lavettireissua päädyin kauppaa. Silloin kun jääkaappi on tyhjä voi ostaa aika vapaasti, mutta kotona havahduin mehun puuttumiseen.

Tuli kohtuullisen kallista mehua ja pesuaineen ostaminen unohtui toisellakin kauppareissulla. Paluumatkalla kävin katsomassa muuatta ruusupuskaa. Sieltä palatessani pikitietä tuli vastaan tutun oloinen kulkine- oli vienut mursketta maatalousliittymään. Koska lava oli puhdas ja tyhjä päädyin vanerikauppaan.

Jottei päivä olisi ollut liian helppo päädyin kokeilemaan puominiittokonetta N-sarjan Valtran perään. Periaatteessa helppo homma, mutta viime vuonna koneen oli perästä pudottanut joku muu kuin minä, näin ollen letkut oli miten sattuu ja yksi kiinnike rikki.

Kun letkut oli satunnaisessa järjestyksessä otti aivan liian kauan aikaa saada kaikki toiminnot toimimaan loogisesti. Vanhassa voimakoneessa ei ollut tarpeeksi takahydrauliikkaa, joten yksi piti lainata edestä. Uudemmassa jäi yksi pari liittimiä täysin käyttämättä- meinasi jäädä kaksi koska ilmeisesti kahta paria ei koskaan oltu missään työkoneessa tarvittu tai edes kokoiltu. Rajallista näkyvyyttä lukuunottamatta voi sanoa että hyvin pelasi. Taakseajolaitteisto-ominaisuus jäi vielä kokeilematta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus