Sinkitys

  • licence27

Sinkki saa luvan kuivaa huomiseksi. Ainakin pohja saa jotain suojaa suolaa vastaan. Renkaat on perävaunussa yllättävän painavat- kun ne poisti ja aisa oli jo irti niin ei tarvinnut konevoimaa perävaunun katolleen kääntämiseen. Alapuolella huomattavasti vähemmän vikapaikkoja kuin ylhäällä.

Mielestäni näppäräna tein aisan puolelle aisankannattajapalat ja 12 mm poralla reijät. Kasatessa tulikin ongelma kun neljästä pultista paikalleen sai kaksi- siis siitäkin huolimatta että kannatinpalat oli ihan irtonaiset ja ovat edelleen. Pultti menee läpi kuten kuuluukin, mutta että kokonaisuuden sai kasaan oli pakko surauttaa milli suuremmaksi. Seuraavat kaksi oli vielä pahemmat, vaikka niihin kohtiin ei ollut tehty mitään muutoksia. Sidontaliinalla ja isolla vasaralla meni paikalleen ja huomenna näkee onnistuiko sinkitys. Ei kannattaisi kennekään vieraalla teettää moista operaatiota.

En ole vielä lukenut mitä Ylen ylläpito tulee ensi vuonna maksamaan. Maksun joutuvat maksamaan nekin joilla ei ole televisiota tai eivät sitä katsele. Samanlainen logiikka kuin vanhassa vitsissä: Parturi sai kirkollisverolapun ja ihmetteli kirkkoherralle:" Miksi tämäkin lasku tarvii maksaa kun en edes käy kirkossa?"
Johon sitten kirkkoherra totesi: "Jumalanpalvelus on joka sunnuntai ja pyhä klo 10 alkeaen ainakin- Miksette ole käynyt."

Seuraavalla viikolla kirkkoherra sai sitten jumalattoman suuren parturilaskun ja soitti parturille kysyäkseen:" Miksi olette lähettäneet minulle parturilaskun kun en ole käynytkään liikkeessänne" johon parturi vastaa: " Parturi on auki arkisin 9-17 ja la 12-18- Miksette ole käynyt."

No jos nyt sitten joltain koti uskonto, äiti, isä, isänmaa tai kansanperinne kieltää television niin ei se ainakaan Ylen ohjelmien osalta mikään suuri tappio ole. Vielä pienempi tappio on jos ei näy Sub eikä MTV3:n venytetyt saipuat ja realitypaskat. Huonosti on asiat jos laamanaattorimainoskin on tekemisen arvoinen. Odotin koska sick brot saa seurakseen kaivuriskaba 24/7:n tai valvontakamerakuvan Olkiluoto 3:n työmaalta tai länsimetron porakoneen porapäästä.

No joka tapauksessa huonommat ohjelmat on hyvä juttu sikäli että aina vaan vähemmän tekee mieli katsoa televisiota. Ehkä sit kun tulee -35 ja poutaa muutamaksi viikoksi niin toivoo että olisi tallentanut jotain katsomisen arvoista.

Kun saa peruustuskameran toimintaan niin mahtaakohan päätelaitteella pystyä tallentamaan? Ohjelma voisi olla nimeltään idiootit ei osaa ohittaa, pellet kiinni puskurissa tai missä viipyy virkavalta. Tasan kerran noin 18 vuotta erinäisillä ajoneuvoilla laillisesti liikenteessä ollessani olen nähnyt kuinka poliisi puuttui järjettömään idoottiohitukseen. Siis ajamani kone kulki reilut 50 ja 50 alue, auto painoi ohi ja sai siitä ilosta sakot, sen 400 metriä kun olisi malttanut ajaa rajoituksen mukaan niin olisin ehtinyt kääntyä toiselle väylälle. Noin periaatteessa olisin vastaavassa tilanteessa saattanut itsekin ohittaa, mutta en tuossa paikassa tai missään yhtä vaarallisessa kohdassa. Nopeus on vain lukema mittarissa, mutta muut tienkäyttäjät ja liikennesäänöt tarvis muistaa vaikka edessä menisi hevonen.

Joku puhelinmyyjä oli varmaan soittanut klo 17:20 kun ei näkynyt numeroa. En olisi kuitenkaan mitään ostanut, joten parempi kun en ottanut puhelinta pajalle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus