Sujutusta

  • licence27

Tätäkään päivää ei voi mainostaa sujuvana, upeana tai tuottavana. Kyllä se syöttökaapeli upposi maahan ihan kivuttomasti, mutta siinä vaiheessa kun se piti saada putkea pitkin taloon tulikin jo hiki.

Päivän päätteeksi rosvopaistia ja erittäin mielenkiintoinen keskustelu lääkärin kanssa.

Olen aikaisemmin kirjoittanut moneen otteeseen perussyyn selvittämisestä tai sen puutteesta. No nyt sitten kun potilas on kuollut, ruumiinavaus suoritettu, pöytäkirjat luettu, eikä vieläkään tiedetä todellista kuolinsyytä voidaan kysyä kuoliko hän turhaan tai liian varhain, oliko kyseessä potilasvahinko, hoitovirhe vai vaan kertakaikkiaan se että tunnit tuli täyteen.

Jos siis omaisenne/ystävänne/kaverinne/naapurinne on tai joutuu sairaalaan- KÄYKÄÄ KATSOMASSA. Näköjään matka voi katketa vaikka ei tarvitsisi jonottaa hoitoon.

Lisäisin vielä tähän että harvemmin terve ihminen sairaalassa kuolee, mutta jos pohjalla on vähänkin jotakin tai sitten vähän enemmän jotakin kuntoa heikentävää niin noutaja voi näköjään tulla hyvinkin nopeasti.

Sitten kun se hetki tulee tai käy edes lähellä voi vain toivoa että hoitajalla/lääkärillä/lähinnä olevalla ihmisellä on tietoa ja taitoa.

Tällä kertaa ei tarvinnut poistua juhlista puku päällä ja moottorisaha toisessa kädessä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus