Suojalumen keskellä

  • licence27

Tuulimylly on pysähtynyt. Suurin elein tällekin seudulle tuotiin pienvoimala, jonka piti tuottaa omakotitalon sähköt reilusti ja vielä myytävää jäi valtakinnan verkkoon. Pyörihän se aikansa, mutta huoltoa sekin kaipaa.

Samoin nyt tuodaan markkinoille on-off hydrauliikkaa. Siis juurikin samalla perusajatukella kuin minäkin sitä edellisellä työmaallani esitin toteutettavaksi. Pumpulta on suora yhteys toimilaitteelle ja sen mukaan mille tuotolle pumppu säädetään liikkuu toimilaite. Suunta voidaan vaihtaa joko venttiilillä tai pumppaussuuntaa muuttamalla. Venttiili helpommpi ja halvempi'

Samoin takaisinkierrätyksessä juurikin samoja ideoita. Tokihan siinä polttoainetta säästyy jos sama työ mikä nykyään tehdään 100 kW koneella tehdäänkin 22 kW koneella samassa ajassa. Tutkittuani asii Paralcon venttilin kanssa tulin siihen tulokseen että takaisinkierätyksessä on vielä paljon tehtävää ja ympäripumppaavat järjestelmät pitäisi kieltää lailla. Jopa ruohonleikkurin hydrostaattinen voimansiirto taitaa olla säätyvätilavuuksinen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus