Suomalainen mauttomuus

  • licence27

Täytyy kohta lähteä takaisin töihin. Oli vaan välissä taas pieni "kulttuuritapaaminen", jonka päätteeksi päädyin isäntäväen autotalliin diagnosoimaan rikkoitunutta ajoneuvoa. Olivat sitä työnnelleet pitkin pihaa, eikä siltikään suostunut pysymään käynnissä.

Kun sitten pääsin koneen viereen ja työnsin sytytystulpan reijästä jatkovarren sisään totesin että mälläsä on siihen kuulumaton kolo ja ilmeisesti mäntä on muutenkin vaurioitunut. Kansi auki, osui oikeaan, sylinteri irti ja muiden vaurioiden toteaminen. Syytä minkä vuoksi se on hajonnut en tiedä, mutta vahvat veikkaukset seos pielessä tai väärä sytytyksen ajoitus.

Se ei ollut kuitenkaan kulttuuriosuus vaan pöydässä kuultu keskustelu ohjelmasta nimeltään Mummomafia.

Valitettavasti- siis nimenomaan valitettavasti jouduin kuuntelemaan keskustelua jonkun onnettoman yh-äidin kootuista selityksistä ja siis siitä että lapsia oli jo kaksi otettu äidiltä pois ja ilmeisesti ihan aiheesta.

Kun en ole ohjelmaa nähnyt niin en pysty arvioimaan mistä syystä moiseen jamaan oli jouduttu, mutta noin maalaisjärjellä asetin kysymyksen: Jos on ollut jo kaksi lasta josta ei ole pystynyt huolehtimaan niin miksi hankkia vielä kolmas?

Pohdin tätä asiaa yhdessä perheessä reilut kymmenen vuotta sitten ja ihmettelin että eikö niistä kahden ensimmäisen kanssa tehdyistä virheistä voisi oppia jotakin. Eihän se lapsen vika ole jos vanhemmat eivät ole aikanaan saaneet tarvitsemaansa hoivaa kotona.

Samoin sitten kun lapsi on toisella kymmenellä niin kyllä silloin pitäisi jo osata syödä pöydän ääressä, laittaa käyttämänsä astiat tiskikoneeseen ja nukkua omassa sängyssään.

Miten tämä nyt sitten liittyy mummomafiaan- no siten että yhtä lailla parempaan lopputulokseen lasten kannalta olisi varmaankin päästy vaihtamalla toinen vanhemmista pariin mummoon.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus