Taas näitä aamuja

  • licence27

Keskiviikko, mutta jotenkin tuntui huonolta maanantailta. Jos jotain hyvää pitää löytää niin eiliset kaivannot oli aamulla pystyssä ja putkimiehet olleet ahkerina.

Sopii kuntosalikävijöidenkin koittaa purkaa louhekiveä vajaan kymmenen sentin raosta paineellisen valurautaputken alta lealla, sorkkaraudalla, rautakangella, lapiolla ja käsin. Eilisen venyneen päivän ja vanereiden ansiosta putkimiehillä oli suht helppo työ.

Tänään aamulla taas herätys ja aamupala meni ok. Sit alkoi mennä pieleen. Kuormaa viedessä risteyksestä ohi, paluukuormaa ei saanu, täry ja tasolaser hakoteillä. Ne kun viimein löytyi tarvi soittaa varmaan kymmenen puhelua ja vaihtaa konetta että sain putkille seulottua suojasoraa. Säntäilyn määrään nähden pidän loistavana että korttitalossa on nyt A perustukset - 3,2 metriä B vesijohto, uusi sulku ja viemäri. Niin ja viisteet perustuksissa että pääsisivät pikkuhiljaa laittamaan bitumihuopia ja eristeitä.

Tarvittaessa olisin ajanut illalla vaikka Valkeakosken kautta Toijalaan ja takaisin, mutta oli oikeastaan ihan hyvä että ei tarvinnut ajella töitten jälkeen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus