Tappiokeikka

  • licence27

Päivän opetuksena näistä niin ihanista parin tunnin hommista: Kuuntele mitä asiakas puhuu ja käy katsomassa vaikka olisi kyse hyvinkin vähäpätöisestä hommasta.

En ymmärrä kuinka pihaan on saanut tehdä tuollaisen jyrkkyyden ettei siitä pääse kesälläkään vauhditta ylös. Hyvähän sieltä mäen huipulta on lunta työntää kadulle alamäkeen, mutta ei helvetti millainen se on puhdistaa lumesta silloin kun on vähän polannetta jäänyt ja jotain tavaraakin kenties hangen suojaan. Sit "pieni" tukimuuri ja kahden metrin suora pudotus sen takana. Eikä sit tilaaja voinut puhelimessa sanoa"Tulkaa ketjullisella koneella".

Kyllä sen avattua sai, mutta hirveän taistelun takana se oli. Niin ja te kaikki jotka taloja rakennatte, itsellenne tai muille: kun on neljä vuodenaikaa niin siihen lumiseenkin pitäisi osata varautua. Sinä aikana mitä olen työelämässä ollut on tullut vastaan tasan yksi työmaa mis ei tarvinnut yhtenäkään päivänä pelätä purkupuupinoja, ruuveja, nauloja, rautoja, lasinsiruja ym roinaa. Näin siksi kun isäntäväki pisti pätkät suoraan lavoille tai polttopuuvarastoon.

Lätäkkövaroituksen lisäksi varoittaisin heikosti hoidetuista jalkakäytävistä. En tiedä millä kriteereillä tuo lähimmän pikitien urakoitsija on valittu, mut ainakin hinta on ajanut laadun edelle. Ei ole mun vikani että väylää suunniteltaessa ei ole otettu huomioon sen talvihoitoa. Nyt kun urakoitsija auraa sitkeästi alueauraa työntövällä John Deerellä ja vetää hinattavaa hiekotintaan Valtralla niin kaikki poikittaiset pistot on joko hiekoittamatta, auraamatta tai molempia kun ei se rohjo yhdistelmä taivu tai sitten taipuu liikennemerkit.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus