Teltta, pressu ja muutama piilokivi

  • licence27

Tälle päivälle, tarkoittaen perjantaita, olin suunnitellut vain yhden pikkuhomman. Kuitenkin kun viimein selviydyin koneen kanssa oikeaan osoitteeseen päätin että nyt perkele otan kaikki penkkojen irtokivet pois. Niistä kaksi oli kohtuullisen isoja- siis sellaisia että sulassakin maassa niihin osuminen perälevyn kulmalla todennäköisesti rikkoisi joitain.

Toinen kivi etukauhaan, toinen takakauhaan ja kotiin. Hommassa meni oletettua paljon pidempään ja syöminen ja vähän heikoksi, mutta en jättänyt kesken vaan autoin vielä yhtä sen tien asukkia saamaan pressut pois hiekkakasansa alta. Sen perään piti mennä siirtämään yhtä konetta.

Sitä ennen oli kuitenkin tyhjennettävä lavaa eli muutama kuutiometri hyviä koivupöllejä ja kiinalainen dsg ja japsi täry- sattumoisin niissä on lähes yhtenevät polttoainelaitteet- tiedän, koska japsilla on ajettu kiinakoneen osilla.

Sain tänään myös teltan- enkä tarkoita että varsin kesäisissä hepenissä pressuja repinyt nainen olisi aiheuttanut liikehdintää paisuvaiskudoksessa. Ulkonäön puolesta sitä olisi kyllä voinut tulla, mutta pihassa pyörinyt mies ja niiden tenavat pitivät veren päässä. Samoin jos pienimmän teltantuojan äiti olisi sattunut paikalle.

Päivän päätteeksi päädyin kotiuttamaan maasturin. Se ei kauhean kaukana ollut, mutta sen verran kuitenkin ettei yöllä tehnyt mieli lähteä kävellen hakemaan. Suzukin saa onneksi haettua kauppareissulla perävaunulla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus