Tiukalla mitoituksella

  • licence27

Päivän avaukseksi lanasin tietä kolmimetrisellä perälevyllä. Oli vähän pakkokin kun oli tullut melkoisia uria.

Sitten ruvettiin tositoimiin eli pistämään betonikaivoa maan poveen. Voi olla että se alkuperäinen mitoitus olisi ollut aivan täydellinen, mutta hyvältä se näytti noinkin.

Sitten vaan kun päästiin ensimmäisen pohjan viimeiseen kulmaan alkoi kipinöitä sinkoilla ja kivi kolista, mutta aivan täsmälleen vaaditussa syvyydessä. Nyt vaan toivotaan poutaa.

Tietysti maata irtosi ja koskapa harkkolavojen siirtämiseen ei ollut mitään kätevää työkalua oli ajettava muutama kuorma sivuun. Muuten meni hyvin, mutta viimeisellä kuormalla onnistuin löytämään niin syvän kannon kolon että vaunu meni teliä myöden maan sisään. Kun kuorman kippasi siihen paikkaan ei tarvinnut kuin kauhaista savikökkö renkaan edestä pois ja ajaa se sieltä kuorman jämien kanssa toivotulle kippauspaikalle. Näin jälkiviisasteluna vierässä olisi ollut tilaa väistää se tai jos olisi tullut pakilla niin täyttää se kolo ensin.

Pieni tappio, mutta otti silti päähän kun siihen saakka oli mennyt kaikki varsin hienosti. Onneksi ei mitään hajonnut.

5 tortillaa, monta munkkia ja tällä kertaa paremmin elimistölleni sopivaa simaa kun vielä sai niin oli kyllä todella viihtyisä, tehokas työpäivä upeassa säässä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus