Triplabuukkaus

  • licence27

Joskus apu voi löytyä yllättävästä paikasta. Eräällä japanilaisella pienmoottorilla toimiva maantiivistäjä alkoi jokunen viikko sitten lakkoilemaan. Syyksi paljastui katkennut polttoainesuodatin tankin sisällä. Näin ollen pumppuun oli mennyt roskia ja polttoaineen saanti tökki.

Jostain oli kuitenkin kulkeutunut kiinalainen generaattori, jonka päässä oli kiinalainen kopiomoottori. Siis rikkinäinen moottori, mutta kuulemma ehjä generaattori. Kovasti kun koneissa oli samaa näköä niin ehdotin että otetaan kiinakoneen polttoainelaitteet irti ja laitetaan vaikka ulkoinen suodatin tankkisuodattimen tilalle.

Kopio osoittautui ruiskutuspumpun osalta yhteensopivaksi ja näin ollen savut ja kova ääni siivitti ainakin lyhyen koeajon onnistuneesti.

Edelleenkään en pysty olemaan kahdessa tai varsinkaan kolmessa paikassa yhtä aikaa. Siihen ei auta kuin pari androidia ja niitä ei ainakaan toistaiseksi saa vuokrattua sopuhintaan.

Laatikkoa laitettiin umpeen ja soraa tuonut puoliperävaunun kuski sanoin "Aina pois pääsee", kun epäilin taipuuko yhdistelmä ylämäen päältä 90 asteen käännöksen. No hienostihan se lopulta pakilla meni ja ihan perille asti, mutta sitten kun kuorma oli kipattu tuli pikku ripaus vettä. Sitten kun kärry taittui hieman liian aikaisin ja veturi oli alamäessä alkoi kuulua sutimisen ääntä. Kun vetävillä pyörillä ei ollut enää painoa jäi ote hieman kostuneeseen asfalttiin ohueksi ja perävaunu uhkasi viedä piharakennuksesta kulman mennessään. Ammattikuljettaja kuitenkin suditteli aikansa ja kun pinta ilmeisesti kuivui ja sai hieman yhdistelmää liikahtamaan ylämäen suuntaan pattitilanne purkautui. Siltikään varaa rakennuksen kulmaan ei jäänyt kuin vanhan puheinluettelon verran.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus