Tunnistatko itsesi ja kaverisi?

  • licence27

Luulen tänään nähneeni aika lauman partiolaisia tai sitten niitä oli useampia tyttölaumoja ilta/yö/puisto/kaupunkisuunnistamassa. Hyvä harrastus vaikka tuntuu kyllä entisenä partiolaisena aika ihmeelliseltä suunnistusreitiltä.

Päivän onnistunein anti oli ehkä kättelyn arvoinen. Jollain oli M&M onohtuneet laivareissun jällijtä kotiin, mutta nyt minä muistan nimikirjaimet Ma&N.

Sainhan toki ne lavetinkin valot toimimaan, mutta se oli varsin helppo homma kun löysi ohjekirjan ja siitä oikean sivun.

Minähän en pidä kaikista ihmisistä ja ihan siis ennen tuota kättelyä se nainen vakuutti että se paikka missä mieluiten istun ei ole hyvä.

Vaihdoin sitten paikkaa seuraavaksi tunniksi tietenkin katselin vähän ympärilleni. En oikeastaan noteerannut kokolailla nurkassa istunutta kolmikko sen kummemmin, koska olivat käytännössä selkäni takana. Koska kuitenkin kauniin henkilökunnan lisäksi silmänruokaa oli varsin niukasti katsoin myös sinne takaviistoonkin.

En yhtään tiedä mitä ja miksi siellä oli tapahtunut, mutta näytti siltä että kolmikon kaunein ja vaalein nuori nainen oli joko itkenyt, tapellut, jätetty, petetty, saanut mustasukkaisuuskohtauksen tai muuten vaan juomat päällensä ja yritti saada vaatteistaan enimpiä juomia pois aseenaan nippu paperia.

Hänen kavereistaan toinen näytteli kansainvälisiä käsimerkkejä eikä ilmeisesti ollut vailla vielä yksiä. Kun en heitä tuntenut niin kysyin onko heillä joku hätä.

Saman kysymyksen olen jälkeen olen muun muassa Englannissa jutellut lähes tunnin elämäänsä kyllästyneen YH äidin kanssa yökerhon ulkopuolella, kunnes turvamies tuli kysymään häiritsinkö naista ja nainen vastasi "No, He has been really nice". Kertaalleen vastaus oli "Mä en löydä mun kotia"- terveisiä vaan sille Hevosmiehentien tytölle vaikka tuskin muistaa turvallista kyytiään.

En pysty sanomaan mikä se ongelma/hätä sillä toisella oli. Jos se oli seuran puutetta niin ehkä olisi kannattanut tilata vähemmän juotavaa, katsoa ympärilleen ja tehdä aloite silloin kun siellä viiletti useampia nuoria miehiä.

Voihan sinne ravintolaan tai yökerhoon mennä vain istumaan, kuuntelemaan musiikkia tai räpläämään kännykkäänsä, mutta se pitää tajuta jo kotona että siellä saattaa olla muitakin ihmisiä jotka saattavat katsoa ympärilleen. Näin ollen ei kannata itkeä lauantaina tai viitsiä murjottaa jos saa osakseen ihailevia katseita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus