Tuntematon sotilas pysäytti kassajonon

  • licence27

Vanha viisaus" viereinen jono liikkuu aina nopeammin" päti tänään. Ei ollut kummoiset ostokset: maitoa, keksejä ja pari levyä, lyhin jono ja edessä siis tasan kaksi ihmistä, mies ja nainen eri ruokakunnista pienine ostoksineen.

Siinä vaiheessa kun sain ostokset hihnalle, naisen ostosten perään alkoi miehen ostama paketti tökkimään. Tökkimään niin paljon että kassaneiti tai nuori rouva joutui soittamaan useamman puhelun eikä saanut tuotteelle oikeaa koodia, Viereisillä kassaoilla pidemmät jonot ja isommat ostokset olivat jo ovesta ulkona kun viimein oikea koodi löytyi ja pääsi etenemään.

Edellisellä kauppareissulla jossain Pirkkalan nurkilla sanoin ilmeisesti kassalle jotain hauskaa kun nauroi koko sen ajan kun minimaalisia ostoksiani maksoin. Osui sentään oikeille nappuloille. Silti otti päähän kun hinta puuttui hyllystä. Kaikki muut tavarat oli varmaan hinnoiteltu oikein, mutta ei sormiparistot siinä telineessä.

Sieltä seuraavasta kaupasta en ostanut mitään, mutta taas oli viety kiinnostava pyörä nenän alta ennen kuin ehti edes katsomaan. Seuraavaksi parhaasta vaihtoehdosta jouduinkin sitten vähän kyselemään sekä tekemään tarjouksen. Saa sit nähdä riittääkö vai ei.

Huoltomies poikkesi vaihtamassa akut ja pari ahtoputkea. alkuperäisissä putkissa oli sisällä irtonainen teräsjousi, enkä yhtään ihmettelisi jos enemmän ajetuissa koneissa olisi alkanut löytyä jousenpätkiä ahtimesta tai välijäähdyttimestä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus