Tuuletus ja homeenesto

  • licence27

Ei hyvin lähtenyt päivä käyntiin. Pihasta lähtiessä puuttui kauha ja nostoliina. Sitten kun pääsin työmaalle ja olis sepeliä tarvinnut niin haroin puhelinta tyhjästä kotelosta.

Sora-auto jäi kiinni kahdesti vaikka kyllä varoitin että kasojen välissä on vetelä kohta. No toinen kiinni jäänti johtui tasan tasauspyörästön lukkojen liian hätäisestä vapautuksesta. Jos olisi ollut lukot päällä 2 metriä pidemmälle tai kipannut kuorman lopun metriä aikaisemmin olisi auto noussut asfaltille ilman soran lapiointia.

Perävaunun toimimattoman jarrun mysteeri selvisi. Iän ja ajettujen kilometrien myötä laakeriin on painettu säännöllisesti rasvaa, Kun laakereiden väliin ei ole enempää mahtunut niin loppu on hurahtanut jarrurummun sisään ja kuivasta jarrusta on tullut rasvakylpyinen.

En ulkoa muista kumman puolen jarruista katkesi kenkien jousi, mut ainakin toinen puoli on siis kertaalleen purettu ja laakereiden rasvat vaihdettu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus