Työkaluista huonoja poimintoja

  • licence27

1 Mikasan Täry: kaiketi 2 hammaspyörää täry-yksikössä ja niiden hampaat ei kestäneet edes takuuaikaa

2 Paineilmapora- On toki vanha ja luotettava, mutta ei mitään vaimennuksia, painava ja huonot nostokahvat

3 Atlas Copco XAS kompressori: Tuottaa ilmaa, on hiljainen ja hyvä hinattava laite, vaan kotelo on aivan onneton. Sisällä on paikka vasaralle ja siihen paikkaan ei sovi poravasara. Letkuille ja terille ei ole käyttökelpoista tilaa kotelon sisällä, puhumattakaan että sopisi 2 vasaraa.

4 piikkausvasara (paineilmatoiminen) no onneksi joku idiootti varasti sen- ei taida olla pelkoa että hankkisin uutta tilalle kun itsensä saa kipeäksi muutenkin.

5 115 mm laikallinen kulmahiomakone- 125 koneeseen voi laittaa 115 laikan, mutta päin vastoin vaatii suojuksen poistamisen- miksi ylipäätään on 115 mm koneita kun suojuksesta voisi tehdä helposti vaihdettavan + turvakytkin ettei toimi ilman suojia. Sen ymmärtää että 230 mm kone on liian iso moneen paikkaan, mutta 115 ja 125 mm koneiden kokoero on mitätön. Liekö 115 mm joku kiinalainen lelustandardi?

6 Jonsered mökkisaha made in USA- Edes ketju ei kulunut loppuun ennen kuin sahan kytkin tuli kopasta ulos ja viikko korjauksen jälkeen hajosi virtalaitteet. Sen ymmärtäisi jos valmistusmaa olisi Kiina niin eihän uutta mene kaupaksi jos vanha kestää ajan tappiin.

Piti vielä lisätä tähän että tuntuu vaan että ylipäätään kaikki 2T koneiden polttoainelaitteet tehdään nykyään niin paskoista materiaaleista että nykybensa sulattaa tai kovettaa ne. Pienkonebensa maksaa järjettömästi+ kanisterijätettä.

Kohta varmaan moottorisahaankin tulee diesel- Metanolilla ainakin saisi hyvän tehoisen sahan kun vaan sai jollain ensin käyntiin

Moneen kertaan olen kauhistellut samaa asiaa kuin 20.4 kymppiuutisissa- ehkä muissakin lähetysksissä. Lihantuottajien kriisikokous on aiheellinen ja jos joku väittää että kaupalla ei ole katetta niin kyl jokainen toinen toistaan suurempi tavaratalo kertoo muuta. Katetta on ja kotimainen alkutuotanto on unohdettu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus