Ukraina VS Kosovo

  • licence27

En ole kovin aktiivisesti seurannut mitä tapahtuu itänaapurustossa. Viimeinen uutinen minkä luin oli että Ukrainassa ollaan täydessä sotavalmiudessa, reserviläiset on kutsuttu palvelukseen jne.
Kuitenkin lähihistoriaa on vielä sen verran muistissa että pahaa pelkään Kosovon toisintoa.

Se taas tarkoittaa että Venäjä suorittaa pienen nurkanvaltauksen eli ottaa haltuun vaikkapa lentokentän ja kaasulinjan. Se tehdään oman maan kansalaisten suojelemisen varjolla ja samalla saadaan näytettyä mihin sotavarusteluun käytetyillä miljardeilla pystytään.

Jos oikein muistan niin Kosovon maakuntaan etenivät ensimmäisenä ulkomaana venäläiset ja miehittivät Pristinan lentokentän ympäristön.

Kun maahan syntyy valtatyhjiö ja kansalaiset ammuskelevat toisiaan se avaa ulkovalloille mahdollisuuden iskeä sotilaallisesti. Taas toisaalta kyseessä voi olla poliittinen temppu jolla pyritään yhdistämään Ukrainan kansa rajalle ryhmittäytyviä venäläisjoukkoja vastaan. Onnistuessaan se on kova temppu ja saattaa hyvinkin rauhoittaa suuren osan Ukrainaa, mutta epäonnistuessaan saattaa syntyä sota jonka vaikutukset kantavat Suomeen saakka. Jos en väärin muista on Ukrainalla ainakin ollut entisen neuvostoliiton jäljiltä ydinaseita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus