Uskomatonta asiakaspalvelua

  • licence27

Joskus sattuu kohdalla varsinainen maanantai. Puhtaat paperit Rautakaupalle ja kadun toiselle puolelle Valtran huoltoon tällä erää. Rautakaupalle vielä plussat uretaaninäytteestä. Heitin ensin voiteluaineet ja Suzukin huoltopisteeseen perävaunulla, yhdistelmä jäi, Suzukilla kotiin, sitten kone ajamalla sinne ja kevennetyllä yhdistelmällä kotiin. Harkitsin muitakin vaihtoehtoja, mutta Suzukilla on ehtinyt tänä vuonna ajaa niin kovin vähän ja huoltiksella olisi ollut kuitenkin käytävä.

Sitten alkoivat kommellukset. Ensinnäkin meinasin kävellä päin tolppaa- Meinasin koska on tiettyjä asioita mihin miehen katse nauliintuu halusi sitä tai ei. Tässä tapauksessa nainen ei ilmeisesti ollenkaan tajunnut näkymää kadulta eikä sitä kuinka selvästi yksi kirkkaasti valaistu ikkuna kaihtimet auki erottuu mustassa kaupungissa kuten varmaan monessa kylässä ne mökit joissa on sähkökatkoksen aikana generaattori tuottamassa sähköä. Varmasti normaalissa valaistustilanteessa olisi ollut ihan sama mitä siellä julkisessa rakennuksessa puuhaa, mutta tuossa tilateessa sitä ei heteromies voinut olla huomaamatta. Toki joku voi ihan vaan tahallaan riisua itsensä siinä ikkunan edessä ja sitten istahtaa tyytyväisenä tietokoneensa ääreen jatkamaan töitään. Itse olisin varmaankin sulkenut ne sälekaihtimet, ellei sitten niitä ole tahallaan sabotoitu.

Samalla huomasin että ikkunaan ei voi heittää edes viiden centin kolikolla ja pyytää sitä kaunotarta ulos, koska ilmeisesti sitä oli jo joku yrittänyt isolla kivellä, sen verran säröllä ulompi lasi jo oli. Koska ikkuna oli kokolailla suoraan kulkuoven yläpuolella kävin informoimassa asiasta ettei se lasi tule talvella sieltä kenenkään niskaan. Näytti olevan ainakin 10 mm paksuista lasia ja se kun sopivasti lohkeaa siitä tulee tappava. Ihmeellinen rakenne muuten- lasi taisi olla karmiton ja ihan vaan muutama pultin varassa varsinaisen ikkunan ulkopuolella ja irti seinästä. Liekö sit joku meluun liittyvä vai olisiko sillä haettu rakoa jossa ilma virtaa pystysuuntaan tai joku UV tai tuulieste. Toki jonkun mielestä kaunis.

Kaunis näytti ainakin olevan se nainen siellä sisimmän ikunan sisäpuolella.

Sitten lampsin kauppaan- no ei siellä mitään ihmeellistä ollut, mutta kun olin päättänyt jotain pientä ostaa nappasin jotain tarjoustavaroita todennäköisesti joulupaketteihin laitettaviksi ja otin tasarahan valmiiksi kun menin kassalle.

En sitten tiedä mitä tein tai miten kassaneiti (toivottavasti oli neiti) noin kuukauden kokemuksella oikein teki, mutta välituloksena oli että sain viisi euroa liikaa takaisin. En usko että blogini on vielä päässyt siihen pisteeseen että saisi syödä ilmaiseksi tai että kaupoista alkaisi tulvia ilmaisia näytteitä. Minä sitten kysyin että meniköhän tämä ihan oikein ja kassa väitti että meni. Otin sitten kuitin kassista ja totesin että kuitissa on kaksi tuotetta ja kassissa kolme ja että minulla on ollut tapana maksaa ostokseni ja ruokani. Se korjattiin ja sitten alkoi tulla ilmaisia näytteitä. En tosin usko että hän oli oli blogiani lukenut, mutta jos oli niin saattaisin hyvinkin tarjota lounaan, iltapalan tai kenties testata niitä näytteitä hänen seuranaan.

Sitten poikkesin seuraavassa kaupassa ja siellä oli taas vaihdettu hyllyjen paikkoja. Samoin sinnekin oli tullut oikein viehättävä kauniimman sukupuolen edustaja töihin. Kun trendi oli kerran jo viime viikolla haettu niin tälläkin kertaa osuin varmaan ainokaiseen tuotteeseen jossa ei ollut minkään valtakunnan hintalappua. No ei se ilmainen ollut, mutta eipä se myyjäkään ilman mun asiantuntemustani saanut sitä esiteltyäkään. Ehkä hänkin olisi kaivannut hieman kädestä pitäen opastusta. Sieltäkin näyte mukaan ilmaiseksi.

Paluumatkalla jututin vielä poliisejakin, mutta tuollaisista putoamisvaarallisista ikkunoista he eivät ymmärrä mitään vaan valitus osoitetaan kuulemma rakennusvirastolle.

Kotomatkalla iski sitten tietysti nälkä ja kello oli jo sen verran paljon ettei jaksanut ruveta enää ruokaa laittamaan. Sen toisen vastaavan pikaruokaketjun työntekijä erehtyi puhumaan pahaa entisestä tyttöystävästäni ja hänen kaveristaan, mutta tällä kertaa siinä vaiheessa kun tilauksen vastaanottaja kysyi "tuleeko muuta?" olisi pitänyt sanoa että "apukuljettaja kiitos". En sanonut, mutta sitten kun lähdin tilaukseni kanssa ajamaan ja tilatuista tuotteista puuttui oleellinen eli pirtelö ja pilli- oli palattava takaisin valittamaan.

Ilmeisesti joku vuoronvaihtohässäkkä, mutta niin tai näin- niillä on sentään kassakone ja kuitissa lukee aika selkeästi tuotteet.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus