Usvaa uuteen putkeen

  • licence27

Tästä noin 50 km etelään oli ilmaantunut uusi profiili ja nainen. Alkoi vähän hymyilyttää nimimerkin valinta. Oli siis valinnut saman nimerkin kuin muinainen työmaan naapurini jollainen kuulemma on jokaisessa pikkukylässäkin siinä maassa. Oli siis maailman vanhimman ammatin harjoittaja ja elätti sillä itsensä ja vanhempansa.

Vanhempia kutsuttiin leikkisästi voittajiksi, koska karuista oloista huolimatta heillä oli asiat heikoista heikoimmin. Varsinainen loppovoitto heille kuitenkin osui kun tytär löysi itselleen aviomiehen. Niin vaihtuivat nuoren, mutta varmasti elämää nähneen vaatteetkin kertarysäyksellä uusiin ja puhtaisiin, kunnes sitten meni lopullisesti miehensä luo Serbiaan.

Näin jälkikäteen hieman harmittaa kun ei ollut vielä silloin digikameraa ja jotkut kännykätkin oli just alkaneet ymmärtää tekstiviestin jatkumisen yli 160 merkin. Näin ollen ei ole yhtään valokuvaa muistona voittajien perheestä. Muistuttamasta kuinka hienoa on kun toimiva lämmitys, sähköä ja hyvää ruokaa.

Olen ilmeisesti ammattikoulussa vaihtanut Land Cruiseriin pakoputken. Silloin se taisi olla ensimmäinen vaihto ja meni melkein hyvin. Vain melkein koska yksi 14 mm hylsy halkesi ja samalla mutterikin pyöristyi melkoisesti. Tietysti pakosatsin liitoksesta ja ylipäätään kaikkein ahtaimmasta paikasta.

Siitä viisastuneena nyt kannat on 17 mm avainvälillä ja kuparitahnaa kierteisiin kasatessa. Ei tarvinnut tapella purkaessa eikä kasatessa.

3 kommenttia

Franny_Berry

25.1.2013 17:39

Niin onko nyt odotukset korkealla tuon huomion myötä? :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

25.1.2013 20:47

Odotukset- siis eka tsekkauksella näytti että vain tavallinen nainen seuraa vailla, ei liian kaukana ja miellytti silmää, mutta tekstiä oli muutettu aika paljon sen jälkeen.

Jos taas sit ajattelee että neiti T sieltä kaukaa sillä kropalla, niillä harvoilla hampailla ja elämää nähneellä naamalla onnistui aviomiehen saamaan, niin miksei sitten nuorempi, kauniimpi ja olettettavasti vähemmän nepalialaisia viidellä markalla tyydyttänyt kotimainen.

Parempi rassata maasturin pakoputkea kuin sen omistajan virtsakiviä- terkut vaan sinne sairaalan pedille.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus