Uusia naapureita

  • licence27

Tänään piti olla lyhyt ja rauhallinen päivä. Se oli kuitenkin pituudeltaan reilut 13 tuntia pihasta pihaan ja kelallinen salaojaa maahan.

Pääsin sit juttelemaan uuden naapurin emännän kanssa ja toisen naapurin isän ja tyttären kanssa. Saattoi sanoa jotta harmi kun ei ole sitä nuorta rouvaa tavannut esimerkiksi 12 vuotta sitten - tai ylipäätään ennen kuin tapasi nykyisen aviomiehensä. Sekin on toki mahdollista että olen tavannut ennen kuin olen osannut lukea tai kirjoittaa.

Nyt on sit enää kaksi naapuria tapaamatta.

Töitä on näemmä tehty kun on kädessäkin rakko. Johtuu lähinnä tuulen kaataman ikihongan vangitsemasta moottorisahasta. Arvelin että parempi ottaa heti kannosta irti ja jos mahdollista nostaa kanto takaisin paikalleen, mutta katkaisu ei mennyt ihan putkeen. Juuri pari senttiä ennen kriittistä hetkeä puu liikahti, ei ylös, ei alas vaan sivulle. Puri teräketjun kiinni.

Tietenkin paikka johon ei koneella nyt pääse, paikan paksuin runko, toinen moottorisaha 25 km päässä, mutta onneksi oli Fiskarssin kirves ja vieläpä terävä. Sillä sitten hakkasin puun poikki viiden sentin päästä teräketjusta. Huono lyöntikorkeus, alla liukas märkä kallio ja jatkuva epävarmuus kaatuuko kanto niskaan vai pomppaako pystyyn.

vinssi ilmeisesti seuraava matkaan lähtevä työkalu.

Putkikelan levitin uhka käydä pieneksi. 80 mm putki meni ok, mutta 100 mm salaoja on liian iso ulkohalkaisijaltaan. Toki sen saa levitettyä, mutta pidättimestä on otettava ainakin toinen käpälä pois.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus