Väärä oikea numero

  • licence27

Kun puhelin tänään soi ja lyhyen selostuksen jälkeen soittaja kysyi missä hehkun rele sijaitsee luulin puhuvani naapurilleni joka siis työkseen korjaa autoja.

Kuitenkin sitten kun pääsin pois lämpöpuhaltimen kantamalta niin viimein tajusin ettei kyse ollutkaan naapurin hiluxista tai mahdollisesti eilen ajokortin saaneen pelaajan laina-autosta vaan toisen samannimisen naapurin punaisesta maasturista.

Edes tuoreesta juniorista puhuminen ei auttanut tunnistamisessa, koska juurikin eilen sen toisen samannimisen emännän ja lastenvaunujen kanssa kävälimme kilpaa postilaatikolle. No mutta siis väitän että etsitty rele sijaitsee kuljettajasta katsottuna vasemman etulokasuojan sisällä lähellä kytkimen pääsylinterin säiliötä.

Sitten taas tähän tien hoitoon. Fiksummat jättivät eilen pikkutiet auraamatta tai käyttivät tappi/ hammas/verkkoterää ja vähemmän fiksut tuuppivat sileällä terällä.

Sileän terän jäljiltä tiet on nyt siinä kunnossa ettei lavettireissuun ole mitään asiaa ennen kuin on kylvänyt sepeliä tonnin tai kaksi.

Kyllähän sitä tietysti äkkiä hinattavalla hiekottimella kylvää ja näköjään niin on sitten viimein tehtykin. On vaan aika paskamaista että kilpaileva urakoitsija ensin tekee tarjouksen ja sitten ei kuitenkaan saa hoidettua pientä tienpätkää omalla kalustollaan. Arvatenkin nyt sitten kun siitä ei enää mitään hyötyä kenellekään ole on hiekkaa vedetty 3 kilometriä pitkälti käytännössä asumattoman seudun tasaisille suorille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus