vajaa tusina

  • licence27

Päivän päätteksi sai juosta oikein kunnolla. Onneksi ei sentään ollut viereinen kenttä.

Montakohan kuukautta siitä mahtaa olla kun autoni oli viimeksi huollossa. Joka tapauksessa huomauttivat että takajarrut olisivat heikkossa kunnossa. Ehkä ne sitä voivat jarrupalojen osalta ollakin, mutta nyt on ainakin sellaiset etujarrut että uskaltaa lähteä talviliikenteeseen. Täytyy vaan ve lumiketjut kaivaa sitä ennen takakontiin.

8 hoonattua sylinteriä, niin ikään 8 sorvissa pyöritettyä mäntää, 16 uutta tiivistettä 8 lukitusrengasta ja levyt sileät kuin nuoren naisen iho.

Joku pitää jarrusatuloiden maalamista ihan teinivirityksenä, mutta jos ei olisi ollut noin hyvässä maalissa niin kyllä olisi joutunut taistelemaan jumiutuneiden ja katkenneiden pulttien kanssa. Outo juttu vaan että se satula jossa oli oikeasti vikaa tiivisteessä ja tiivisteen alla vettä ja ruostetta purkautui murto-osassa ajasta peilikuvaansa verrattuna.

Saa nähdä kuinka musta peukalo on huomenna. Ensin t-vääntimellä livautus jarrukilpeä vasten ja treeneissä vastustajan maila.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus