Valkoraitoja

  • licence27

Tänään sai nukkua pitkään, mutta helteestä ei paljon ehtinyt nauttimaan.

Naapuri uhkaa talouspakotteilla- oliko niitä edellisiäkään vielä purettu? Ukrainan kriisin jäljiltä häviäjiä on paljon, mutta uskokaa huviksenne että on niitäkin jotka ovat käärineet tilanteeesta miljoonien voitot ja sama muuten pätee Kreikkaankin. Osuvasti tänään laitoin autoon alle kesärenkaat. Vuonna 1999 ostetut Nokia nrw H kitkat alavat olla tienstä päässä, vaikka ne olivatkin Kreikasta palatessani ohjaamossa.

Renkaat eivät ole mitään valkoraitaisia, mutta illalla katselin paikaltani ympärilleni ja totesin että ainakin kolmella toinen toistaan kauniimmalla naisella oli sama teema eli valkoraitainen tummalla pohjalla. Kaunis oli myös hän joka edellisellä kertaa päätyi antamaan yllätyssuukon, mutta ei joko muistanut tai tunnistanut, koska tällä kertaa lähin parta ajettuna liikenteeseen.

Päivän jo vaihduttua poikkesin aina auki olevalle huoltikselle syömään ja piti ilmatkin tarkistaa renkaista. Kuitenkin juutuin kassalle ihailtuani kuinka jämerästi ilmeisesti myymäläpäälliikkö laittoi alaikäisiltä pelikoneita kiinni ja näytti muuten itsekin aika nuorelta ja kauniilta.

Toivottavasti ei loukkaantunut kehuista

Päivällä oli pakko tehdä ruokaa. Nyt on pariakin laatikkoa pakastimessa ja viimeinen pala suolaista piirakkaa. Huomiselle olisi odottamassa 20x200x1650 terälevy ja ruuveja. Sitä ennen olin ehtinyt tehdä kirjallisia töitä ja viedä etukauhan lainaan. Siellä meni lainaajalla ihan hienosti muuten, mutta ensimmäisen ränniosuman sai jo ensimäisellä kauhallisella.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus