Valmistuneet

  • licence27

Vähän vähempikin kiertely olisi riittänyt. Kun tuossa joku viikko takaperin tämän päivän ohjelmaa sumplin niin meinasin että just voisi ehtiä parit valmistujaiset. Yhdet ylppärit jäi välistä kun se olisi vaatinut vielä noin 920 kilometriä lisää autoilua.

Joku 300 kilometriä tuli silti ajettua juhlat juhlittua ja tehtyä odottamaton havainto. Sarjassa"Kolme miestä ja tyttö" on naispääosassa aivan yhden sukulaistytön kaksoisolento. Voisi toimia sijaisnäyttelijänä jos tähtönen vaikkapa paukahtaa paksuksi. Rillit vaan päähän niin menisi ihan täydestä nykyisillä hiuksillaan.

Nuorempana kovasti yritimme yllyttää menemään missikisoihin, mutta eipä ole edelleenkää'n mennyt.

Iltapuolen ohjemassa oli illallistreffit ja seuralaiseni oli havainnut toisessa tarjoilijassa jonkin sortin töykeyttä. En sit tiedä mistä moinen, mutta poistuessamme havaitsimme että ulko-ovi oli lukossa vaikka oli vielä monta tuntia aukioloaikaa jäljellä, mutta oletimme että sinne oli tulossa isompi seurue yksityistilaisuuteen kun melkein joka pöydässä oli varauslappu. Ehkä sit tarjoilija oli ollut jollekin oikeasti töykeä tai sit jonkun ongelma-asiakkaan vuoksi ovi oli laitettu lukkoon.

Seura oli jälleen hyvää, niin toki ruokakin.

Tänään tapaamiselle ei oikein pitänyt olla aikaa ja menihän ruokailu aika myöhäiseksi, mutta järjestyi kuitenkin.

Paluumatkalla iloitsin tukiaisviljelijän tekosista. Oli kertaalleen äestänyt, mutta ei ollut ilmeisesti vielä kypsä kylvämään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus