Valvomisharjoitteita

  • licence27

Eilisen puolella olin nostamassa porkkanoita ja sen perään mm kaupassa, huoltoasemalla ja juoksemassa pallon perässä.

Ei sitten kuitenkaan ollut taas vaihteeksi mitään ruokaa tehtynä ja jääkaapissa oli viimeistä käyttöpäivää huutavaa jauhelihaa. Meni sitten jokseenkin kauan yli puolen yön että se jauhelija oli jalostunut maukkaaksi ruuaksi nautittavaksi minimaissin ja oman maan porkkanoiden kera.

Niitä porkkanoita tuli sen verran paljon että niiden pesemiseen ja pakasterasioihin laittamiseen meni sen kauemmin mitä ruoka hautui uunissa/pannulla. Ainakin tuplaten kauemmin meni oikeastaan.

Ehkä tämänkin ajan olisi voinut käyttää toisin, mutta kun ei niitä porkkanoita sieltä kukaan muukaan kaiva, eikä varsinkaan säilö millään tavalla. Samoin olisi voinut jättää tietokoneen avaamatta, mutta ei kovin nukuta kun treenien jäljiltä on useampi paikka kipeää. Joulutauolla täytyy sit tehdä päätöksiä sen suhteen kannattaako jatkaa lajin parissa tuolla tahdilla vai onko kevennettävä kuormaa. Toki taas voi käydä niinkin että nilkka tai polvi tekee päätöksen puolestani.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus