Vanheneminen

  • licence27

Kyllä sitä tuntee itsensä vanhaksi kun reilut 65 v leskimieskin käy useammin treffeillä kuin minä. Epäilen tosin että kyseessä on ollut rinnakkaissuhde jo ties kuinka kauan.

Päivä ei mennyt ollenkaan käsikirjoituksen mukaan. Nurmikko on ajamatta, isommat rikkaruohot kaatamatta raivaussahalla ja lihaakin jäi grillattavaksi vielä reippaasti.

Ei millään olisi kaikkea ehtinyt, mutta ehkä jotain enemmän jos A hälyttimen kaukosäädin ei olisi tyhjännyt pattereitaan, toinen avain siinä hälytintä nollatessa kadonnut ja yksi jos toinenkin auto poistunut ns verkosta.

Luotettava marjapuuron värinen Primera lähti tänään enkä tiedä kenelle. Sitä vastaan protestoi trasportteri kusemalla öljyt moottorista pihalle, takatuuppari hälyttimineen huusi puolisen tuntia ennen kuin sen sai hiljaiseksi ja sokerina/suolana pohjalla maasturi painoi kuskin puolelta napaöljyt pihalle- kaikki tämä 24 h sisällä- en usko että autoilla on tunteita, mutta ei oikein enää usko riittänyt sattumaan siinä vaiheessa kun viimeinenkin toivo eli ranskanseisoja sai moottorin vikavalon syttymään.

Luonnollisia selityksiä ei ole vielä löytynyt, koska sama kaukosäädin ja samat paristot jotka eivät päivällä pelanneet, toimii nyt ongelmitta 50 m päästä, joten autot ovat ilmeisesti kiintyneet toisiinsa ja se on kaikki tuon saatanan riemukuplan syytä. Sen ominaisuuksiin taas kuuluu kuluttaa öljyä ja minun mielestäni se tarkoittaa että moottorissa on vikaa. Pihalle jäi siis Salama McQueen ja Riemukupla jotka kihlataan kohta yhteisillä renkailla.

Päivän päätteeksi juttelin puhelimessa. Sanon vaan sinulle hyvä pastorin vaimo- et ole yksin ongelmasi kanssa ja jos et usko niin lue Rönkkösen teesejä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus