Veneen ja laiturin alla

  • licence27

En ole kokeillut veneen alla nykkumista. Siitäkin on monta vuotta kun olen kahlanut laiturin ali. En silti uskonut näkeväni kuinka laiturista sujahdetaan veneellä ali.

Venettä nostaessa oli taas hyvä juttu että se on kevyt. Puoli metriä ennen loppusijoituspaikkaa toinen nostajista pyllähti turpeeseen selälleen ja siinä oli hyvä paikka päätyä veneen alle hetkeksi lepäämään. No onneksi turve oli pehmeää.

Se oli siis eilen. Laituri on paikallaan. Vähän pienihän se on ja lyhyt, mutta tuo veneellä alittaminen todisti sen että tarvittaessa veneen voi ajaa myös laiturin alle lastattavaksi. Niin sitä ei ole suunnieltu, mutta jos vesi jää yhtä alas kuin viime kesänä niin sit se toimii just noin.

Tänään taas yksi kone temppuili. Onneksi tuli sentään lavetilta alas omin voimin, mutta akun kengän hapettuma halvaannutti sen myöhemmin. Tietysti sunnuntaina ja tietysti sellaiseen aikaan että 25 kilometrin säteeltä ei uutta osaa tai edes kaapelikenkää saa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus