Vihaiset kasvot

  • licence27

Paljon on maassa tukahdutettua vihaa. Kaikki tämä tekniikka käsiemme ulottuvilla ja jo ekaluokkalaisillekin työnnetään matkapuhelin reppuun- mitä helvettiä se sillä tekee? Tarvisi ensin osata lukea ja kirjoittaa, tuntea edes numerot ja kirjaimet, kyllä sitä puhelinta ehtii räplätä sitten murrosikäisenäkin.

Tässä noin viikko ja saa sanoa kokolailla kahden viikon työtunnit takaperin kertoi olevansa vaikeasti lähestyttävä ja että hänellä on vihaiset kasvot. Monta muuta asiaa jo siihen mennessä kyselleenä se oli jotain mitä en olettanut kuulevani.

Oma mielipiteeni niistä kasvoista oli että ne ovat kauniit ja varsinkin hymyillessään. Itse asiassa en vielä ole sellaiseen katselukulmaan päässyt ettei näyttäisi hyvältä. Onko nainen siis kaunis suututettuna...

Otetaan tilanne että nainen on ollut ylipitkän viikonloppuvuoron töissä, nukkunut sen päälle kolmisen tuntia ja sen jälkeen ovikello soi- näyttääkö kukaan silloin hyvältä tai kauniilta ja voiko olla suuttumatta kun herätetään kesken unien?

Oletan että huomenna on vihaisten kasvojen kohtaamisen aika- siis ihmisen jonka kanssa olen kyllä keskustellut kertaalleen puhelimessa ja jonka kanssa en toivottavasti joudu olemaan tekemisissä kuin muutaman minuutin huomenna. Onko hänellä sitten syytä olla vihainen- no on koska on yrittänyt tavoitella puhelimella turhaan. Saa yrittää, mutta miksi vastata puhelimeen jos ainoa mitä pystyy sanomaan on "En tiedä". Ihmisen jolla on kiinteät työajat ja kiinteä työpaikka on vaikea ymmärtää kuinka mahdotonta jonkun epämääräisen työmaan etenemistä on ennustaa ja kuinka moneen asiaan joku mitättömän pieni vastoinkäyminen vaikuttaa.

Samoin vaikka HF- laitteita on saatavilla on töitä ja työmaita joissa tarvitaan 100% keskittyminen. Jos 50 m säteellä on ilmalanka 6 lasta, joista vain yksi vauvaiässä- 2 aikuista ja yksi eläkeläinen + rakennuksia ja puita - ei tee paljon mieli kännykkää kytätä.

Pääasia eli työn valmistuminen sen laajennuksen ja sen työvaiheen osalta tuli täytettyä vaikka puhelin oli kiinni. Jos jollain nyt oli niin perkeleen tärkeää asiaa sunnuntaitöiden aikaan niin se ehtii odottaa huomiseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus