Viimeinen kivi ei sammaloitunut

  • licence27

Naapurit- juuri kun on oppinut siihen että lähinaapureiden lapsukaiset ovat kadonneet maailman tuuliin- mitä tapahtuu: No ongelmia, lapsenlapset isovanhemmilla ja sit myös kotoa kaikoneet lapset perässä ongelmineen.

Käyttäkää siis hyvät ihmiset ehkäisyä vaikka kumipuku onkin kuuma kesällä, katsokaa ja miettikää kenen sänkyyn hyppäätte ja ennen kaikkea miettikää kenen kanssa lapsia hankitte. "Lisääntykää ja täyttäkää maa", mutta pitääkö mennä yhtä huonosti kuin pääsiäissaarella aikoinaan että tuo muuttuisi muotoon "Lisääntykää harkiten ja täyttäkää maa vain sitä myöten että pystytte elämään uusiutuvien luonnonvarojen varassa"

Nyt on lämmintä ja mukavaa. Vilja kasvaa samoin moni muukin sato. Talvi kuitenkin tulee kuten muinakin vuosina, eikä koskaan voi etukäteen tietää millainen. Vahva veikkaus on kuitenkin kylmä ja keskimääräisen luminen.

Ei tarvi olla kummoinen ennustaja kertoakseen että energian hinta nousee ja bensa on varmaan ensi vuonna tähän aikaan ylittänyt kahden Euron litrahinnan. Olkiluoto 3 ei varmaan silloinkaan toimi.

"Lisääntykää harkiten ja täyttäkää tuuliset paikat tuulimyllyillä ja varastoikaa auringon lämpöä maahan talven varalle"

"Käyttäkää ehkäisyä ja eläkää kuin eläisitte 1700-luvulla" - no se tuskin on vielä tarpeen, mutta parempi kuin toisten ihmisten syöminen ja luolissa asuminen. Sikäli ainakin tällä suunnalla on niin paljon hevosia että varmaan tasajaolla 1700- luvun väestölle riittäisi hevosvoimia metsän ja peltojen hyödyntämiseen, mutta ei työkaluja eikä taitoa niiden valmistamiseen, korjaamiseen tai käyttämiseen, puhumattakaan sadonkorjuusta ilman nykyajan koneita.

Kobelcon uumenista vieri viimeinenkin kivi pestynä. Mukavaa kun voi koskea koneeseen ilman että tarvii saada annosta keskusvoiteluvaselinia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus