Vika nro 502

  • licence27

Kuinka pilata lauantai. Otetaan hyvyyttään yhden yli varojensa eläneen maajussin traktori jatkokorjaukseen. Niinkin suuri operaatio kuin tihkuva nostolaite ja kipin lohko.

Puretaan nostovarret, kipin lohko ja kasataan tuoreilla tiivisteillä. Noin periaatteessa simppelit hommat ja vie aikaa yhteensä vajaan tunnin. No saatuani lohkot nippuun meinasin että teen tilaa jotta johtaja itse saa vaihtaa yhden akselitiivisteen.

Oli jokseenkin karmea paluu lounaalta. Tiiviste oli lähtenyt helposti ja oli sitten ruvennut kaivamaan seuraavaa tiivistettä pois. Koskapa tuossa noin 40 vuotta vanhassa vehkeessä ei ollut kuin yksi per puoli oli sit murjonut laakeriholkkia. Siitähän sitten seurasi ettei nostovarsien akselia saanut enää paikalleen. Siitä seurasi reilut 2 tuntia laakerin entistämistyökalun valmistusta ja laakerin oikomisoperaatio 3 tuntia.

Että laakerin sai muotoiltua oli nostovarsien akseli työnnettävä niin pitkälle vasempaan laitaan kuin suinkin ja sehän sit johti siihen että jokin nostolaitteen sisäkalu lähti paikaltaan ja nostolaite lakkasi nostamasta.

Kiitoksia taas silmälasittomalle kymmenen sentin sepälle ja tervemenoa optikolle

Illalla 6.5 km hiihtoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus