Voi kuinka vaikeaa on ajaa V-alkuisella

  • licence27

Tänään olin varannut reilun puolentoista tunnin matkalle ajoaikaa 2,5 tuntia. Koska alla oli hitaasti kiihtyvä painava auto meinasin ettei tarvitse ketään ohittaa. No sumussa kun näkyvyyttä oli 1-2 valotolppien väliä ja eteen sattui kaksi traktoria ei mennyt paljon aikaa hukkaan kun kumpikin kääntyi aika pian pois reitiltäni.

Mutta sitten kun tie parani ja sumu hälveni sain eteeni viininpunaisen farkkuvolvon tyypiltään V40 classic. Jos olisin ollut poliisin olisin puhalluttanun sen autoilijan ensimmäisen kilometrin seuraamisen jälkeen ja viiden kilometrin jälkeen olisin todennut että ajo-oikeus ei enää sen auton kuskille kuulu. Kun en kuitenkaan poliisi ole ja vaikka auto edessä ajoikin monin paikoin 20- 30 kilometriä tunnissa alle voimassa olevan rajoituksen ja taas paikoin lähestulkoon rajoituksen mukaisesti, mutta en päässyt missään turvalliseen ohituspaikkaan koska volvokuski ajoi keskellä tietä tai vastaantulevien kaistalla kaikissa niissä paikoissa missä näkyvyys olisi riittänyt turvalliseen ohitukseen.

Ilmisesti Volvon vakiovarustukseen ei kuulu peilejä, toimvaa nopeusmittaria. Lopulta tunnin sen perävaloja katseltuani totesin että joko on pysähdyttävä tai ohitettava, koska sillä oikomisen määrällä seuraava vastaantuleva tukkirekka osuu volvoon ja vaikka olisin Volvoon nähden turvallisella etäisyydellä olisin törmäyksen sattuessa perävaunun tulilinjalla.

Koko ajoaika tuli siis käytettyä ja nyt tiedän minne kaikkialle voin lupia koittaa ostaa ja pyydyksiä jättä, samoin myös sen että jos joka ruudun kävisi soutuveneellä kiertämässä ympäri olisi hankaimet rasvottava useampaan otteeseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus