Yksisuuntaista väärään suuntaan

  • licence27

Todennäköisesti estin tänään nokkolarin. Hopea/harmaa Nissan Primera/Almera ajoi yksisuuntaista katua väärään suuntaan ja kääntyi siltä toiselle yksisuuntaiselle niin ikään väärään suuntaan ja minä soitin tietysti äänimerkkiä siihen asti että se auto pysähtyi, samoin kuin reippaasti oikeaan suuntaan ajanut autoilija.

En ole lukenut mitä tapahtuu tällä hetkellä huumepoliisin mainetta murentavassa jutussa, enkä liioin mitä tapahtui hieman lähempänä uhkailuvideoon päätyneelle poliisille.

Jos väitetään ettei medialla ole vaikutusta tuomioon niin mitäköhähän kaikkea ihminen voi toiselle sanoa menettämättä työpaikkaansa. Muuannessa Pirunpellon avausjaksossa oli oleellisessa osassa se ketä uhkailee tai ketä lyö takaisin. Ketä tai kenen poikaa.

En väitä että poliisin kuuluisi missään tilanteessa uhata hakkaavansa ketään, mutta tässä tapauksessa sen uhatun ja varsinkin hänen isänsä tulisi katsoa peiliin ja miettiä oliko tapaus oikeasti sen arvoinen että jonkun pitää sen takia menettää työpaikkansa.

Poliisikin tekee virheitä ja tokihan rikollistenkin pihoja on joskus kaivettu auki kun on etsitty kätkettyä tavaraa, mutta olisiko yksikään poliisi oikeasti niin tyhmä että kätksisi huumerahoja omaan pihaansa? Rikollinen voisi hyvinkin kätkeä rahat poliisin pihaan, koska se nyt varmaan viimeisenä tutkitaan. Sitten jos rikollinen ja poliisi on yksi ja sama henkilö voi tapahtua mitä tahansa.

Poliisin homma on vähän kuin yksisuuntainen tie. Jos sitä ajaa väärään suuntaan niin jossain vaiheessa kolisee tai sitten poliisijohto ei ole hoitanut hommiaan.

Poliiseja tarvitaan lisää- ei välttämättä mitään valtavia määriä, mutta kuitenkin lisää niin kasvukeskuksiin kuin maaseukuntiinkin. Liikkuvan poliisin lakkauttaminen oli virhe, vaikka itse asiassa liikenteen valvominen on mielestäni pulmista pienin.

Mitä sitten ovat suuret ongelmat: Henkirikokset, järjestäytynyt rikollisuus, väkivaltarikokset, seksuaalirikokset, omaisuusrikokset. Huumeet on oma lukunsa ja jos joku "mietoja" huumeita puolustaa niin mainitkoon yhdenkin muun kuin MS potilaan jolle huumeista tai vaikkapa alkoholista on hyötyä.

Miksei tupakan tuontia ulkomailta ole älytty kieltää? Eikös sitä pystyisi kasvattamaan Suomessa. Samoin uskoisin ettei alkoholiakaan tarvitsisi tuoda, paitsi ehkä polttoaineeksi. Montakohan työpaikkaa tuontikiellolla syntyisi ja montakohan häviäisi? En puhu siis kieltolaista ja paluusta kuusten juurilla valmistettuun pontikkaan, vaan valmistuksen tuomisesta lähemmäs kuluttajia.

Kun viimeksi kävin kaupassa otin satunnaisotannalla noin 20 tuotetta muutamasta hyllystä ja katsoin missä ne on valmistettu. Kaikissa oli valmistusmaa Kiina. Luulisi että esimerkiksi sähkömoottorin, kulhon, rungon ja kolme koukkua sisältävän myyntihinnaltaan lähes 900 € kodinkoneen saisi valmistettua lähempänäkin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus