Yleispyöräilyä

  • licence27

Nopea oli hitaan traktorin lähtö. Kaksi lavettireissua ja sen toisen aikana oli traktori häipynyt muihin hommiin- muuten hyvä, mutta tukkikoura perässä ei paljon maansiirtovaunua vedetä.

Lavettireissut sentään meni kokolailla putkeen. Ahdasta on sovittaa pitkää vaunua pienelle rantatielle- saman tien tosin tulin pakilla saman vaunun kanssa talvella.

Sit piti illan ratoksi käydä katsomassa yhtä konetta työmaalla. Autolla ei mitään toivoa mennä koneen viereen saakka, mutta Suzukilla vesijohtolinjaa pitkin kirjaimellisest telan viereen asti. Pyörä nojaamaan konetta vasten ja pikapikaa samaa reittiä takaisin. Ei olisi millään hienolla katetulla pyörällä samalle reitille uskaltautunut, mutta tuolla ei tuottanut tuskaa. Takavalosta ilmeisesti toinen kiinnitysruuvi katkesi vanhuuttaan, mutta niitä saa kaupasta uusia.

Lavetin äärivalon vaihto ei mennyt kivuttomasti- syy oli uusi tarvikevalo. Kyl se paikalleen meni ajan kanssa, mut puolta nopeammin olisi mennyt originaali. Vielä kun tietäisisi mikä poltti jarruvalojen sulakkeen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus