Ylikoulutetut ja alipalkatut

  • licence27

Eilinen annos Colaa oli se verran valvottava etten nukkunut yhtä huonosti edes lohkomista edeltäneenä yönä tai kranaatti-iskun jälkeisen mellakan jälkeen. Tänään oli pikkuisen nälkä ja päädyin syömään lähimmälle bensa-asemalle. Ei voi puhua huoltoasemasta kun huolto on lähinnä sitä kun miesautoilija ryömii naisautoilijan Seatin alle katsomaan mistä Seat pissii alleen.

Ruokapuolella oli harjoittelija myymässä ja oli eka kerta kun Hesburgerista ei tarjottu pilliä, eikä mukia luomutuoremehun kanssa. Normaalisti on on tarjottu ja normaalisti olen niin ikään kieltäytynyt. Ajattelin vähän piruilla ja totesin sitten pienen kauneusvirheen tapahtuneen. Kuulemma mukia ja pilliä ei enää tarjota oletuksena vaan se saa pyytämällä. Säästää varmasti luonnonvaroja ja vähentää roskaamista.

Muki tuli sitten kuitenkin pöytään saakka ja nyt kun oli niska jäykkä niin oli helpompi juoda viimeisetkin mehutipat mukista.

Ehkä voisi lisätä vielä alisuorittamisen kun lapion varressa oli diblomi-insinööri joka ei saanut purettua pistorasiasta kahta sähköjohtoa täydellisellä työkalusarjallakaan. Onneksi sentään viihdepuoli on kunnossa kun kahvitauollakin tarjoillaan Majaniemeä Kummelin tyyliin.

Jos on kolmessa koulussa peräjälkeen stipendioppilas ja päätyy sairaanhoitajaksi niin sekin on lievää alisuorittamista. Toki jos se on kutsumus niin mikäs siinä.

Heikosta lapiosta, kolmesta kaapelista, vesijohdosta, viemäristä, kahdesta öljyputkesta ja ylitäytön estimestä johtuen päivän etenemä vaän alle kuusi metriä kaivantoa + sata poistettua pihalaattaa. Onneksi ei ole urakkahommaa. Huomenna varmaan putoaa portaat tai kaatuu pilari jos ei sitä ennen räjähdä öljysäiliö.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus