Ylläpitoa

  • licence27

Naapurin tytön isä oli hieman hämmästynyt kun KA olikin tallissa ja puskuri paikallaan. Ei toki ihan ohjekirjan mukaisesti kun se olisin ensin tarvinnut ottaa kokonaan pois ja sitten vasta laittaa paikoilleen. Se tuli muuannen jo lappiin mennee Clion kanssa harjoitelua joten tarvittaessa se onnistuu tuonkin kanssa.

Muuten meni hyvin, mutta Fordissa on ihan omanlaisensa muoviniitti puskurin kiinnitykseen ja ovaalireijät pellissä. Näin ollen tarvikeniiteillä ei päästä yhtä lujaan kiinnitykseen. Likan pyörähtämiseenkin löytyi yksi osasyy- toinen takarengas oli selvästi löysä, ei ihan vanteella.

Nyt tarvii odotella että lumisade päättyy ja sit mennä töihin. Määrällisestihän lunta ei ole tullut paljon, mutta muutamat paikat voi silti mennä huonoon kuntoon. Kun vaan tulisi pakkasta edes pari astetta kuten ennuste näyttää.

Lumilinko vaatii vielä kolme uutta pulttia, mutta oli näköjään mennyt tyhjäämättömänä talliin polanteen poistosta. Näin ollen puolen metrin klöntti jäätä estää pulttien laiton, eikä sinne kierukan väliin oikein pääse edes lyömään kangella. Sulakoon hetken niin saa senkin kuntoon kaiken varalle

...Pultit oli ehjät mutta itse linko tarvii purkaa huomenna kun olikin vähän hankalampi vika.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus